Jag har sökt…

…ett nytt jobb!

*puh* Blev alldeles svettig av nervositet när jag darrande sträckte fram handen, greppade musen och tryckte på "skicka in din ansökan" knappen. 

Jag har faktiskt sökt ett jobb som ligger långt, långt borta från Umeå och det verkar inte helt omöjligt att kunna få in foten där eftersom jag har någon som kan tala för mig på insidan.

Och varför inte? Under det senaste halvåret har jag funderat på alla mina möjligheter inom karriär och yrkesval. Ett tag tänkte jag till och med på om jag skulle sjösätta min fot igen, men efter att ha pratat runt med forna kollegor som sökt sig väldigt långt ut i den vida världen så inser jag ju att det kan bli svårt att hitta ett jobb där man får vara i land en vecka och till sjöss en vecka vilket såklart hade varit det ultimata. Jobba mycket och intensivt = att vara ledig mycket och intensivt är det som passar mig bäst. Däremot vill jag inte vara ute så länge som månadsvis. Mina barn får ju inte glömma mig. Men på en futtig vecka så skulle de nog inte göra det i alla fall.

Nåväl, jag har funderat  så länge på det här nu och äntligen gjort slag i saken.

Jag har i mina tankar målat upp alla tänkbara scenarion om hur det skulle kunna iscensättas. Men eftersom jag har världens bästa man, världens bästa boende och alla förutsättningar till att faktiskt kunna lämna hemmet en vecka då och då så kände jag bara att: Varför inte?

Så nu är det gjort. Jag är glad och tillfreds över mitt beslut och nu gäller det bara att få jobbet såklart *skrattar*

Håll tummen för det!