Dagens boktips: kokbok för barn (och vuxna…

Från mobilen

Dagens boktips: kokbok för barn (och vuxna med för den delen) med adhd och autism.. Lite kontroversiellt än så länge här i Sverige, men oavsett man är barn eller vuxen, har adhd eller ej så kan jag garantera att man mår bättre på många plan genom att göra små justeringar i kosten. Det är inte konstigt alls. Tro det eller ej: men en del livsmedel är vi människor inte ens kompatibla med. Ändå proppar vi i oss MASSOR av det varenda dag (!!) En enda liten grej som att byta ut de traditionella makaronerna mot glutenfria och avstå mjölk kan göra underverk för humöret och det psykiska välbefinnandet. Visste ni förresten att man ökar risken för depression genom att dricka läsk varje dag? Inte så lite heller! Eller att syntetiska sötningsmedel är jättefarligt för tarmen och används som gifter på andra håll? *rysa* Nåväl, det kan löna sig att ta reda på mer om allt detta och tro mig: det behövs så lite för att du ska må så mycket bättre! Alla stora förändringar börjar med små steg..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.