Tråkig tjej…

…är jag nu och ett tag framöver. Kommer att låta bloggen ta en liten semester och ägna mig åt att lära mig lite nytt så jag kommer att vara trött och kanske lite virrig. Behöver dessutom sova ikapp en hel del då jag ägnat sista veckorna åt helt andra grejjer än att sova… Haha.. (Jaa.. jag förstår ju att just DU vill veta vad, men serru det är hemligt!)

Så, jaa.. nu blir jag en tråkig tjej. Men håll ut. Endera dagen har jag något spännande att komma med och när jag har det så lovar jag att höra av mig.

Tills dess:

Hare fint!

G’natt alla!

ZZZZzzzzZZZZzzzzz….

ZZz.. 

Den tråkigaste tanten utan både smink och fotoshop som inte tänker göra annat i flera dagar än att äta, sova, jobba, kramas, borsta tänderna, längta efter mina kära och kanske… kanske kommer jag också att tvätta en och annan tvättmaskin också.

HaHaHa.. Nu vet Ni!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Anne

  Hahaha! Du är så sprudlande har alltid något att skriva om. Tråkig? Jag trodde inte ens du kände till det ordet ,och det passar dig inte alls. Hoppas du inte blir borta så länge!

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Åsa Svensson (2012-06-13 21:40)
  Tack Åsa 🙂 Ska försöka att hålla mig i ett helt stycke men jag har märkt att jag är i ett litet stim vad gäller att göra illa mig och råka ut för diverse olyckor.. Haha.. nåväl, lika bra att göra bort det så att jag kan pusta ut resten av sommaren!

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Anne (2012-06-13 22:51)
  Halloj 😀 Nja, egentligen känner jag mig inte så tråkig.. bara det att jag mest bara äter och sover och jobbar just nu och hur spännande är det egentligen?

  Men snart… Så blire kul igen hoppas jag.. och jag brukar ju int vara borta alltför länge *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.