Nya bejbizar!!!

 Snart kommer min kära vän L att nedkomma med sin första bebis.. Hur spännande som helst. Och väldigt efterlängtat. När rätt personer skaffar barn av rätt anledning och med rätt partner så kan det väl inte bli annat än hopp om livet och hopp om en bättre värld?

Nu har det hänt igen. Ännu en bebis har flyttat in i en god vän till mig och jag är så glad, så glad! För när man är i min ålder så har ju de flesta rätt så stora barn men nu kommer jag alltså att få bibehålla rätt bebisdos utan att behöva skaffa mig en egen bäbis haha…

*Lycka*

PS: varför börjar jag nästan gråta varje gång någon berättar att de är gravida? Fy fabian så fjompig jag känner mig… men det är ju bara så.. så… uuunderbart.. *snörvel&snyft*

"Vaddåå? Jag fick nåt i ögat faktiskt!"

"Att va bejbiz e skönt hos RÄTT mamma å pappa"

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Daniel

    Det absolut SISTA världen behöver är mer barn. Vi behöver inte fler resurssnyltare, fler curlingungar och fler ”tjäääärleksbaaaarn” eller liknande skit.

    Bortskämda människor skaffar barn som den ultimata accessoaren idag – ingenting mer. Världen lider av svår överbefolkning men ändå pruttar ni ut ännu mer resursslösande grisar som bara konsumerar saker i 20 år, och sen behandlar ni den här lilla onödingen som om den var gjord av guld, skämmer bort den och vips så har vi massor med bortskämda tonåringar som inte kan ett skit om nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.