Dag 7 ”sista lediga dagen”

 Jahapp, det var den sista lediga dagen av sju. Imorgon är det dags att kliva upp tidigt och bege sig till jobbet igen. Det ska bli skönt att komma in i vardagsrutinerna igen och nu när jag varit hemma och haft det finfint i en vecka och har fått träffa många av mina nära och kära så känner jag att det varit suveränt att vara ledig, men att det känns toppen att börja jobba igen. Jag är full av energi!

Wohooo..

Jag trivs oavsett jag är ledig eller travar runt på jobbet. Skön känsla faktiskt. 

Nåväl, dagen idag då… Ojoj.. Det var en LÅÅÅååååÅÅÅNG dag…

 • Vaknar tidigt —> TRÖTT!
 • Myser i soffan med min älskade man som är hemma.
 • Jag fyller visst år också… SMS och samtal ramlar in —>Jag blir GLAD!
 • Inbillar mig att det inte ska firas. —> Jag har FEL!
 • Åker till stan. 
 • Ser en söt ekorre springa över vägen.
 • Funderar på om det betyder något?
 • Köper pysselsaker till Viggo.
 • Köper röda konsoller till Viggos rum.
 • Köper te.
 • Lunchar på Kungsgatan 133 med min fantastiska mamma.
 • Åker och köper MASSOR med glass.
 • Fixar vidare i Viggos rum.
 • Kokar bär, vispar grädde och tar fram GLASSEN! —> Tårta är inte min grej!
 • Gäster  dyker upp.
 • Jag får blombud vid dörren av svärföräldrarna —> Jag blir GLAD!
 • Jag får presenter —> Jag blir glad!
 • Vi äter glass och myser!
 • Min telefon lägger av… För GOTT! —-> Jag får PANIK!
 • Jag och Lisa kastar oss i bilen en kvart före elgiganten stänger.
 • Jag köper telefon. En LG —> Jag fattar INGET!
 • Jag får panik!
 • Jag blir frustrerad!
 • Jag blir galen!
 • Struntar i nya telefonen!
 • Bloggar istället.

Haha… Ja, vad ska jag säga? Den här dagen slutar alltså med blippande på en ny telefon som jag inte fattar ett smack av. Dessutom är ALLA mina telefonkontakter puts väck, så snälla alla ni som känner mig och som har mitt telefonnummer: SMSA mig och skriv vem du är så kan jag rädda några kontakter i alla fall *suck* Bökigt värre, men ja.. jag är ju lite teknikfientlig så jag kan liksom inte rå för det. Dessutom läser inte alla som känner mig min blogg, så jaa.. vi får väl se hur många bekanta som finns kvar framöver *skrattar*

Skämt åsido. jag har haft en underbar dag och jag har fått finfina pryttlar:

Dr Hauschkas body oil

*love it*

Popcorn maskin från OBH Nordica

*love it*

Underbar bukett

*love it*

Kaffe, te, choklad, honung, popcorn…

*love it*

 

Och som alla vet så är jag inte superförtjust i att fira födelsedagar, men det blir ändå alltid i lagom dos eftersom alla mina nära och kära vet vad jag gillar och vad jag INTE gillar och det bästa är ändå när man får träffas och umgås.

Och så HÄR ser en nybliven TRETTIONIOÅRING ut…

39

39 fysiska år

23 ½ mentala år

Min bejb fixar pussen OCH den nya luren som för övrigt är en… LG

Och NU… ska jag ta en kopp te och få massage.. så varför sitter jag HÄR?! Haha…

Tack för idag och Grattis till mäj!

Lejter alligejter!

 

Etiketter: , , , , , , ,

12 kommentarer

 1. Cilla Brönemyr

  Grattis i efterskott!! Ser ändå ut som du haft en härlig dag!
  Hälsa J att jag pratat med chefen 😉

 2. mimmi

  Fantastikt att ha fått ett år igen.Tänk att jag kommer ihåg så väl den dagen jag hämtade dig och din mamma från B.B. men det var den 19/5. Det var fantastiskt att bli mormor.Morfar var lika glad.Kram

 3. Anne

  Grattis ,grattis!
  Vilken härlig dag , förutom telefonen 🙁 Nya tekniska prylar är ¨the shit of this world¨!
  23½ verkar troligt, jag har kommit upp i 28 mentala år, fysiskt ligger det någonstans 39+ 🙂
  Ha det bäst!

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till mimmi (2013-05-15 10:26)
  Det mest fantastiska är ju att jag fortfarande får ha världens bästa mormor och morfar vid min sida… 39 år senare 😀

  STORA kramar från mig & familjen!!

 5. Helena Nilsson Springare

  Svar till Anne (2013-05-15 10:48)
  Jag tror att det är bra om man håller sig mellan 20 och 30 vad gäller den mentala åldern 😀 För då orkar kroppen mer.. Ja, ny teknik och jag är inte alltid så goda vänner, men skam den som ger sig.. jag SKA lära mig den! Kram på dig Anne och tack så mycket!

 6. Maria Lundmark Hällsten

  Bättre sent än aldrig, brukar man ju säga: Grattis på 39 årsdagen, Helena, och nu behöver jag ju inte skicka en önskan och förhoppning om att den ska bli kanon, det blev den ju 🙂

  Skickar ett sms till dig så du får mitt nummer till din nya mobil. Ses på måndag! //Kram

 7. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-05-15 18:17)
  Ja, det va en härlig dag 🙂 TROTS missödet me nya luren och den är SVÅR att lära sig haha.. så bli inte förvånad om smsen verkar konstiga hihi..

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.