Någon..

…jag vet inte vem har pajjat min kamera 🙁 Men jag skulle tro att: 1. Det är en liten klåfingrig pojke som inte kunnat låta bli. 2. Och att jag får skylla mig själv som lämnat den framme. 3. Det är inte mycket att göra eftersom den redan varit inne på lagning en gång och att det mest troligt inte är värt att kosta på den.

Vojvoj.. ännu ett i-landsproblem som skymtar vid horisonten. Jag är ju absolut ingen fotointresserad typ, utan vill bara kunna grabba tag i en enkel kompaktkamera och hoppas att man lyckas fånga kidsen på bild i farten då och då så nu sitter jag och läser bäst i test på ett gäng små och eeh.. ”enkla” kameror.. ehrm.. med ALL jäkla teknik som de lyckats få in så kan jag ändå inte låta bli att undra varför??

Behöver man alla finesser? Åh, jag blir nästan lite stressad men det här tyckte jag lät bra:

har en uppsjö med fotolägen för att få ut det mesta av kameran, varav flera är tämligen avancerade. Dessutom finns ett ”enkelt läge” för riktigt otekniska användare. Detta gör SX260 till en pålitlig, prisvärd och lättanvänd kompaktkamera som passar såväl entusiasten som nybörjaren.

Canon-Powershot-SX260-HS-fram-bak-250x350

Lånad bild

”enkelt läge” I like it!!

Kanske det kan va nåt för mig? Har någon nåt annat tips vad gäller enkla och små kameror.. let me know 🙂

När vi åkte till Gällivare försökte jag fota på ett ställe söder om Jokkmokk innan snön dök upp och det gick inte så bra.. jag var tvungen att peta in ett granbarr in i kameran där denna ”någon” brutit av plastluckan eftersom det var en liten plastpigg som tydligen behövdes för ändamålet. Men ett granbarr funkade väl hyfsat. Fast fler bilder blir det inte med denna kamera. Den får helt enkelt åka till kamerahimlen nu.

jokkmokk 003

Norrbotten är fantastiskt vackert… till och med vid p-platserna..

Annars då?

Tja.. livet går vidare.. dock utan kodak moments just nu 🙂

Ha de fint alla som läser. Vi hörs!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Fru Karlsson

    Allt numera är så jäkla avancerat att man behöver vara ingenjör för att kunna använda prylen. Bara att montera en grej!! Huu 🙁

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Eller hur?

    Nä, med så mycket teknik så borde de kunna lägga in funktioner som: ”gå ut me hunden” eller ”slå på diskmaskinen” haha.. Nä, helt galet! Vissa av oss kanske inte ens vill ha så mycket teknik… jag vill ha enkelhet. På alla sätt i mitt liv.. 🙂 Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.