Tiga är guld?

Det här skulle kunna bli ett låååångt inlägg, men det ska det INTE bli eftersom vissa männschor helt enkelt inte förtjänar för mycket uppmärksamhet.

Jag ska i alla fall bara konstatera att vissa (tycker någon att det är konstigt att det är kvinnor det handlar om?! Nä, jag tänkte väl det haha…) pratar så jähääävla mycket skit om andra kvinnor utan minsta tanke på att det faktiskt till slut nästan ALLTID når fel öron. Det vill säga DEN och DEM som det pratas om och det är så otroligt pinsamt för den som sitter och snackar skit eftersom den pinsamma kvinnan FATTAR ju inte ens att det säger mer om henne, än personen hon sladdrar om.

Egentligen är det synd om såna kvinnor, för de fattar inte att de framställer sig själva i dålig dager. De framställer sig själva som: opålitliga, okamratliga, svaga, falska, elaka, oärliga, fega, självföraktande, ensamma och framförallt jäkligt idiotiska!

De fäller krokben för sig själva och visar omgivningen att de inte är mycket att hänga i granen. Varken som kollegor, grannar, vänner eller ens någon som egentligen förtjänar ett sånt här inlägg men jag var ändå tvungen att slösa på några ord om detta!

Fast det bästa är att dessa kvinnor sorterar ut sig själva rätt snabbt och eftersom de är totalt självförstörande så kan jag bara luta mig tillbaks och se på när det händer. Och trots att jag ofta vet MASSOR med skit och smaskiga detaljer som dessa kvinnor inte gärna vill ska komma fram i ljuset och som jag skulle kunna (om jag ville) börja kasta runt mig i det offentliga rummet så väljer jag att hålla tyst.

För jag är bättre än så…

Jag behåller gärna min heder även om de väljer att kasta bort sin egen…

Det slår ändå tillbaks på den som förtjänar det…

”Tala är silver, tiga är guld”

images

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Krister

    Du rockar heders för vad du står upp för att vara reko kvinna av din karaktär och är allt mer värde i ruterhet än smutstanterna ändå ska ska ödmjuk i deras icke förbättrandet av deras förmåga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.