Dagens

(O)Klar insikt? ”Att leva ett liv utan brännvin är som att köra på en väg utan grus”

(…?!) Haha.. VEM sa DET?!

Uppgiven fråga: ”Varför kunde inte gud ha skapat en lillebror som FÖRSTÅR något…?
 
Dagens repeat: Ordet ”BajsHOL” är något alla bör känna till eftersom det används relativt ofta. Sisådär 678 ggr.. bara idag!
 

Jaa.. sittandes ca sex timmar i en bil inklämd mellan två galningar utrustade med pixiböcker, smågodis, chips och chokladkletiga fingrar är ingen LEK!! Jag är helt slut, men har ändå haft en fantastiskt rolig dag med många skratt och MYCKET fnatt! Mina barn är både underhållande och snälla även om jag vid ett par svaga ögonblick faktiskt snuddade vid tanken att låta dem bortadopteras i Jokkmokk eller Öjebyn… Fast näe.. nog vore det trist att vara utan allt stoj. Nästa gång blir det dock tåg tror jag… eller så får Jimpa sitta bak *skrattar*

”Borta bra men hemma bäst”

*nickar*

Så äre…

 
 
 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.