Min nya kusin!

Idag har jag träffat min mosters lilla bebisvovve. En helt underbar ulltuss som heter Tricolora, men som kommer att kallas för ”Våra”. Nog för att jag har sett rätt många valpar i mina dagar, men jag mindes inte riktigt att de kunde få hjärtat att smälta till en varm liten pöl som får en att NÄSTAN vilja ha en egen hund… (Men bara nästan…) Haha… Men vad säger ni om denna lilla Berner sennen tik? Visst är hon bedårande?

Spana in denna söta bebishunden med sin nya kompis människovalpen:

IMG_1356

”Vi e buuzigaaa”

*voff*

IMG_1352

”Jag e ganska söt och kommer undan me de mesta”

IMG_1366

”Å nu e jag ba trött å vill sova me min matte”

Ja, det var en snabbkik på min nya lilla kusin *skrattar* En urtjusig tjej som säkert kommer att fastna på fler bilder framöver! Min helg har för övrigt bestått i underbara människovalpar i både flick och pojkvariant och jag har umgåtts med fantastiska vänner och träffat en å annan kär familjemedlem!

Hoppas att Ni också har det greeat!!

*kram till alla som behöver*

🙂

Etiketter: , ,

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Eller hur?! Bare me en enkel liten kamera kan man få till otroliga bilder bara motivet e rätt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.