Inte så cool..

…är jag i den HÄR jackan från Bingo Rimérs ”sexy by sweden”. Jag vann ju den i vintras och har använt den typ två gånger…MEN… jag är ungefär tjugofem år för gammal för att använda den haha… Plus att jag har en jättelång och varm dunparkas från Kari Traa som bara väntar på att få komma fram ur garderoben. Så, nu ska denna bloppas iväg tänkte jag. Jag har dock inte kvar kapuschongen. Den  glömde jag någonstans och brydde mig inte om att hämta den eftersom jag ändå aldrig använder jackan… Men..när man är över tjugo bast så lovar jag att jackan är snyggare utan kapuschongen. Fjortislooken liksom försvinner ehrm *host*..

Ge mig ett bud på denna:

(Nypris 1599:-)

IMG_2006

Fluffig jacka i storlek M, dock mer som en Small

IMG_2010

Ge mig ett bud helt enkelt!

🙂

Annars då? Vad har hänt sedan sist? Ja, faktiskt en hel del och helt plötsligt i Torsdagskväll så fick jag ett 7 timmars besök av min yngsta bror som bor i Stockholm. Han hade ett litet uppdrag här i Umeå som hade att göra med några konstverk och ett vernissage, så helt plötsligt så bara satt han vid mitt köksbord 🙂 Himla trevligt!

IMG_1998

Minstingen!

Jag var på vippen att åka tillbaks med honom till Stockholm och ha en spontan partyhelg, men det var inte möjligt med så kort varsel så det blidde inget 🙁 så denna helg gick istället ut på att hänga med mina kids. Idag besökte vi Leos lekland och jag är ju vanligtvis en ganska tolerant människa, men idag så kändes det som att Leos var en förort till helvetet. En enda ynka timme klarade vi av att vara där. Ljudnivån var ovanligt vidrig och jag fick tunnelseende direkt tror jag. Jag har aldrig sett så många människor där som idag och jag undrar hur många personer som e-g-e-n-t-l-i-g-e-n får vistas därinne samtidigt.. Idag funderar jag på om de verkligen höll sig till det tillåtna antalet personer i lokalen?!

Näe, Det fick bli en muta i form av pizza från Björken (som har flyttat till ÖK 54, ba satt ni veet asså) för att få småkillarna därifrån.

Så nu väntar jag på att det sista sockret ska lämna smågrabbarna så att åtminstone den minste somnar snart. Jag och Vilde V ska kolla ”Sune på bilsemester”

IMG_2011

”Ja ä INTE TRÖTT”

En inte så spännande uppdatering från mitt lilla hörn av världen. Hoppas Ni andra har en trevlig helg 🙂 Vi hörs!

*vinkar*

2 kommentarer

  1. Cecilia Brönemyr

    Hallå. Hörde att jag missat er på Leos. Hörde även att de va Sjukt mycket folk! De suger att jobba varannan helg och missa så mycket av familjens tid tillsammans!! Kram!!!

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej! Jag blev så glad när jag skymtade Cornelia i vimlet.. jag hoppades att du skulle vara där, men vi fick ju surra med Alfan iaf och hinna med ett par ord med T som glatt sa ”Ni känner MIG” Haha… sötkillen 😀

      Ja, helgjobb är ju inte alltid så kul… 🙁 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.