Efter”lys”ning

Jag vet… jag är FLERA år för sent ute och hopplöst omodern! Men just därför så kanske det finns något sådant här att få tag i begagnat? Annars kanske jag helt sonika får göra ett hemmabygge… Men om just DU har något liknande som skrotar i ett förråd… Hör av Dig! Jag vill köpa 🙂

lampa

Dessutom vill jag ha tag i ett runt litet barbord. Jag har lovat att fixa ett sådant till en av mina småbrorsor! Så har Du ett som bara står och skräpar?

Let me know! 🙂

e-lackare@hotmail.com

Jaa.. vad vet man? Kanske har jag tur även denna gång… Bloggen har ju hjälpt mig flera gånger förr då det gäller att få tag i saker och ting!

Ok, då hörs vi!

😀

Hej så länge..

2 kommentarer

 1. Heléna

  Åh jag saknar min sån lampa.. det var så mysigt.. saknar mitt kök oxå, det här köket är urtrist =( Jag har iof lampan liggandes under bänken mot tapetväggen men jag kan inte riktigt göra mig av med den, den passar inte alls här men.. en annan gång, i ett annat kök kanske =) man vet aldrig vad som händer..

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Ditt kök är himla mysigt!! Kanske bara lite för smalt för att vara lättmöblerat, men jag fattar vad du menar… Ni borde ha ett JÄTTEKÖK… med tanke på hur stor resten av lägenheten är haha… Men duuu… Kanske du ska byta plats syhörna / kök?

   En liten matsalsdel i det där jätterummet 😀 Fast å andra sidan… i ett kök med småbarn i huset så är det ju rätt smuligt för det mesta… haha… Kom upp me Linus å hälsa på nån kväll vettja! Smit från Molly vettja 😉 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.