Kändes som nyss..

Fast det är i nuet vi befinner oss!

Jag har haft en helg då jag inte gjort många knop. Jag har hasat omkring största delen i pyjamasbralla och bara drömt mig bort till en framtida vecka i värmen utan hemmastök. Jag inser ju att jag kört på lite för snabbt under hösten och vintern och att jag måste boosta min kropp och själ varje ledig minut!

Jag har gått in i ett slags överlevnadsmode som innebär att jag går lite på autopilot. Jag bryr mig om det viktigaste och resten skiter jag i helt enkelt. Jag läser mycket, sover mycket, träffar mina nära och kära när jag vill, läser när jag vill, äter när jag vill, badar en gång om dagen och jag kammar mig endast när jag ska gå ut genom dörren (vilket inte blir alltför ofta just nu utan mest när jag cyklar till och från jobbet) Dagarna räknas ner till nyår och jag tänkte ju att jag i alla fall skulle göra ett försök till ett litet blogginlägg om inte annat för att tala om att jag lever (Till mångas förtret 😉 )

Jag satt och spånade på vad jag skulle skriva om och inser att jag egentligen varken kan eller vill dela så mycket av det som pågår i mitt liv just nu. Det är så pass spännande och intressanta händelser så att jag själv nätt och jämt kan smälta vissa saker. Vardagen är full av dramatik, men som tur är så har jag världens bästa personer i min direkta närhet som hjälper mig med fokus på Här & Nu! Jag varken kan eller vill påverka andra utan bara mig själv och det verkar reta många nu för tiden vilket är det bästa beviset för att jag är på rätt väg och jag tackar ER för det! Verkligen!

Ibland förundras jag över allt som hänt under de senaste åren och jag kan inte fatta att jag äntligen börjar få någorlunda lugn och ro.. Vissa dagar när det är ”lugnt” så tror jag nästan att något är ”fel” och då förstår jag ju hur mycket katastrofberedskap som bott i både kroppen och själen sen några år tillbaks.

Men idag.. idag har det varit mer än lugnt. Grabbarna har lekt med olika kompisar hela dagen, både inne och ute så jag har haft massor med tid att titta mig omkring och inse att: ”Jaaa.. nog borde jag ju kanske städa lite, men jag gör det sen” Haha… en mycket skön insikt det där med att göra saker ”sen”!

I like it!!

😀

Jag har också haft så mycket tid över så att jag till och med har kollat på lite bilder från förr och ja, nog går tiden fort alltid.. Det ser man speciellt på kidsen!

baden 016 (2)

Precis som förr så hänger grabbarna ihop i tvsoffan!

fuerteventura 162 (2)

Precis som förr så älskar han att springa långt i sanden.. Barfota och halvnaken!

IMG_5109

Men nog om förr… NU ska jag bara köra lugnaste läget och invänta nästa år.

Det kommer att bli ett kanonår! Förmodligen ett av de bästa åren hittills.

Hur jag vet det?

Jo, för statistiken är på min sida denna gång… HA!! Så det så 🙂

Och nu kommer Jimpa hem från jobbet så nu var lugnet slut för denna gång haha… (Men nu slipper jag ju städningen) Hihi.. Jimmie är nämligen mitt eget, privata boendestöd.. Alldeles gratis! Det ingår i paketet så att säga.. (Jodå, jag fattar hur bra jag har det men jag är faktiskt den snällaste och bästa frun i hela världen så det går jämt ut förstår Ni)

heart

Och tills nästa gång jag gör ett ”jag-lever-inlägg” så får Ni ha det så bra allihopa!

🙂

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Klart att 2016 kommer att bli kanon, kan inte tänka mig annat 😀 Tack för i fredags, sällskap och presenter, det hette duga, det. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Det kommer att bli faaaaantastiskt 😀 Shit vad jag längtar utomlands nu.. wiiiee..

      Ja tack själv! Jag blir alltid så lugn när jag fått hänga med dig ett tag 🙂 *kraam*

  2. Anne

    Underbara Helena 🙂
    Du gör mig så glad med din blogg, förståndigt att hålla inne vissa saker och bara gotta dig åt det spännande. P.g.a sjukdom har jag inte läst din blogg på månader så nu har jag en hel del att ta igen :). Fortsätt att vara bästa frun som kan tänka sen! Var rädd om dig och fortsätt att glädja oss, dina läsare, vi behöver en dos Helena. Jag behöver även en dos Maria Lundmark Hällsten 🙂 God Jul o det bästa för 2016. Kram,kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Anne! Vad roligt att se dig här.. det var ett tag sedan 🙂
      Ja, jag försöker leverera i bloggen då och då men december är ju en sådan månad då man helst skulle ha några timmar extra för allt som ska göras 😀

      Maria är en klippa som skriver varje dag.. man blir så glad att veta att det man skriver blir uppskattat! Vi brukar prata om det jag och Maria.

      Jo, ibland så gäller det att ”gömma sig” lite här på internet. Jag brukar tänka att bloggen är lite som en dagbok, men allt kan man ju inte dela med sig av helt enkelt. Men jag blev väldigt glad av dina rader och jag hoppas verkligen att du kryar på dig i massor och att du får må bra!! Kram och God jul så hörs vi 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.