Till slut så..

…fick vi upp julgran och resten av pynt i huset lagom till barnens farmor och farfar kommer imorgon! Tjohoo.. NU kan julen börja (nåja, den får gärna sluta också) Men det är ganska praktiskt ändå: Duka upp julen sent och stöka bort den tidigt *nickar* Japp, så får det bli..

Annars då? Hur var helgen? Jodå, den var helt okej i mina krokar! ALLA har varit hemma utan planer samtidigt och vi har haft det hur härligt som helst. Vi fick ett spontant sova-över-besök från fredag till lördag och det är alltid lika mysigt! Igår hade vi städ och tvättdag och till och med kidsen drog sitt strå till stacken. Haha..

IMG_5394

Stjärnorna är äntligen på plats!

IMG_5388

Jag vill även presentera vår nye tomtevän som pryder köksfönstret:

Rymdtomten!!

(Söt va?!)

Jag tror att både jag och minstingen har en förkärlek för pinnar… haha..

We love them!!

😀

Nåväl, Idag var vi på biblo och bunkrade upp julens böcker. Jag måste börja planera mitt läsande så att allt jag vill läsa kommer att räcka både över julen och utlandsresan som vi har nedräkning till (mindre än en månad kvar tjohooo..)

Boktips emottages tacksamt..

Jag har dessutom läst ovanligt lite denna vinter så nu kanske det finns massor att frossa i?!

Och på tal om tips.. Jag har haft min telefon i drygt ett och ett halvt år och den har börjat tjorva så jäkla mycket. Är det verkligen ”bara” så lite tid en modern lur förväntas hålla idag? Jag har insett att jag nog behöver införskaffa mig en ny och jag funderar på en LG även denna gång… fast en sån liten en. Någon som har något bra att berätta om den? Please let me know..  Min stackars tälläfån är helt klart redo för pension och den är både tejpad och limmad plus att till och med skyddsplasten blivit skrapad och repig haha..

IMG_5389

No longer a star..

IMG_5390

Men tejp och lim har helt klart förlängt livet på denna gröna kompis!

heart

Och sist men inte minst.. när jag packade upp min enda obefintliga jullåda så hittade jag dessa knallröda ljusstakar i glas. Jag vet inte vad som hänt mellan oss men jag vill absolut INTE ha dem kvar så om det finns någon som vill ha ett par nya röda kompisar så skänker jag gladeligen iväg dem… och om ingen vill ha dessa stackare så får de åka till glashimlen helt enkelt!

IMG_5396

Rött hos mig? Näe.. Tror inte det va?!

Jag bytte i alla fall ut dem till arvegods från.. hmm..gammelmorfar tror jag att det var?! Fina är dem i alla fall och passar betydligt bättre i mitt brokiga och krokiga hem!

IMG_5393

Gammalt skare va!

Och nu har jag inte så mycket annat att förtälja än att nu ska jag köra lite yoga, ta en kopp te och HOPPA (nåja) i säng!

Godnajt allihopa och GOD JUL om vi inte hinner höras innan dess!

😀

5 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Maria!! Å God jul till dig med.. Keep up the spirit och var rädd om alla ben i kroppen nästa år!
      Kram på dig!!

  1. Maria

    När jag googlade bilder så dök ett bekant ansikte upp bland dom andra….. ”kan det vara min bästis från när jag var liten” ? Den bilden fick jag allt klicka på

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      MARIA A!!!! 😀
      Jag tänkte på dig bara här om dagen och pratade till och med om dig.. en av mina kompisar har föräldrar som bor i dina gamla krokar i Gällka!

      Hur har du det? Bor du kvar i Gbg? Tusen frågor haha… Så himla roligt att höra av dig alltså <3

      Stor kram å god jul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.