Det är svårt att låta bli

Det är svårt att låta bli

Det är svårt att låta bli.. i alla fall dagar som denna! Jag vet ju att det uppfattas som aningens drygt med dessa ”mitt-liv-är-så-underbart-och-jag-är-så-sund-och-äter-så-nyttigt” bilder… haha..

Förvisso så ÄR mitt liv för det mesta fantastiskt, men att äta nyttigt går ju så där i perioder! En gång i veckan äter vi dock både sen och nyttig frukost med obligatoriska pannkakor. Glutenfria såklart. Servera med keso, banan, kanel och honung..

Intas tillsammans med en st trevlig familj (förslagsvis den egna) samt en kopp svart kaffe och reflektera över hur bra du faktiskt har det..

Ps: Tulpanerna har jag åtminstone köpt till mig själv.. annars hade ju det här inlägget varit höjden av skryt.. haha.. Så nu nådde jag nog inte helt upp till den värsta nivån. 😀

Ha en skön dag allihopa! Hoppas ni också har det oförskämt bra!!

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Din choklad protein drink du bjöd på, gick inte av för hackor, och det vet jag ju, av egen erfarenhet, att dessa pankisar också gör…gott, och nyttigt 😀 Ha en fin söndag//Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja, med tanke på att jag snabbt och lätt utvecklar mitt sockerberoende så är jag så glad över att jag har mina ”nyttiga” perioder med dessa godsaker..

      Socker är farligt alltså… men sååå gött haha… 😀

      Igår testade jag blåbärsmuffins tan socker och dessa gick hem hos ungarna!Ska bjuda dig nästa gång!! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.