Projekta VS jäkta..

Jo, nog är det roligare att projekta 😀 Små hemmabyggen då och då är ju som bekant min grej och nu när det är vår så vaknar ju såklart kreativiteten ännu mer än tidigare. Dessutom i takt med att grabbarna växer så att det knakar så ställs det lite nya krav på förvaringsutrymme vad gäller familjens mat och klädbestånd. Det vill säga: Mer utrymme behövs för att förvara både mat och kläder så nu har jag diverse grejer på gång i kök och sovrum (inklusive tapetseringen som inte påbörjats än TROTS att både tapeter och klister väntar i förrådet) så nu vill jag bara berätta att jag säljer följande IKEA-pryttlar:

IMG_6636

Två stycken IKEA brimnes klädskåp / garderober.

Köp billigt och monterat 😉 av mig alltså..

SÅLDA!!

IMG_6637

Två skoskåp (Hemnes) som hos oss är fyllda av pärmar, papper och böcker.

Mer perfekt för sånt än för skor faktiskt men nu börjar det behövas än mer förvaring för pärmar och diverse så här blir det (tyvärr) bokhyllor med dörrar för att dölja allt skrot.

Skoskåpen i alla fall: Knopparna är utbytta mot gröna knoppar i plast för ett lite roligare och färggladare intryck!

Vill du köpa? Jag säljer bägge 😉

Skicka ett mail till [email protected] om du är intresserad så kanske vi gör bizzniss?!

SÅLDA!!

Och mer då? Vad händer annars hos mig? Ja, förutom allt hemmafix så har jag läst 5 av Katerina Janouchs böcker på mindre än en vecka. Jag fastnade i hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund och jag älskade dem verkligen! Hon skriver så otroligt träffsäkert om kvinnor och alla deras relationsproblem och dilemman som uppstår i både vanliga och ovanliga familjer och har ett sånt sätt att skriva så att det nästan känns som att man betraktar det hon skriver på nära håll! Ett riktigt lyft för mig som dessutom haft lästorka i någon månad. Jag kan varmt rekommendera hennes böcker.

Och på tal om att skriva och läsa så blev jag riktigt glad när jag läste VK i Lördags! Det var ju det här med Vett & Etikett. Magdalena Ribbing vet ju rätt mycket om det hela och gissa om jag blev glad när det skrevs om det ohyfsade i att använda sig av förkortningen ”MVH” som jag verkligen AVSKYR och blir rätt så irriterad av att läsa i mail eller brev. Speciellt om det är personligt ställt just till mig. Jag kan till och med berätta att jag har avfärdat en mäklare en gång i tiden bara för att denne både använde sig av förkortningen MVH och dessutom varje gång stavade både mitt och Jimmies namn fel, så näe… Det ingav inte direkt förtroende om jag säger så!

Jag mindes att jag skrivit om MVH fenomenet för några år sedan och det var så längesedan som 2009! Så lite glad blev jag faktiskt när jag äntligen fick se det i en dagstidning! Tack VK, det var ju på tiden 😉

Läste i alla fall inlägget igen och det där är så djupt rotat i mig. Jag hade en mycket förtroendeingivande lärare en gång i tiden som lärde mig att man alltså INTE förkortar artighetsfraser eller ömhetsbetygelser och definitivt INTE bör använda sig av det hemska uttrycket R.I.P som är direkt stötande! Något att tänka på kanske?

”Håhåjaja så självgod hon är den där jävla Helena Springare!!” 

Jodå *nickar* sån är jag minsann.. Haha…

Annars har jag det rätt skralt på bildfronten eftersom jag mest hänger med näsan i en bok all ledig tid men lite roligt har jag hittat bland nya och gamla bilder…

IMG_6625

Hemma hos oss går det ca 4 kilo äpplen i veckan!! Och mer verkar det bli…

Sedan fick jag en bild skickad till mig som gav mig en smärre chock!

IMG_6629

Jag var en rätt osnygg unge sisådär i mitten på åttitalet! Huvvaligen.. Tur att jag känner mig mer tillfreds nu, trettio år senare!

Fast i åttan var jag väl rätt cool ändå? Elgitarrer i öronen hade jag minsann.. haha..

😀

nian

Nä nu ser jag att klockan närmar sig min magiska kl 22 gräns. Då är tanken att jag ska hoppa i säng snabbt som attan så jag säger ”Godnajt å sliip tajt” Vi ses och hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.