Jag läste nåt bra..

…i en blogg jag brukar läsa! Det är ju det här med kontroll. Både andras och egen.. Ibland hittar jag otroligt trösterika ord som sätter huvudet på spiken så hårt så hammaren nästan böjs haha.. (johorrå!!)

 

”When a toxic person no longer can control you, they will try to control how others see you! The misinformation will feel unfair.. But stay above it, trusting that people will eventually see the truth, just like you did”

 

Åh, vad jag tyckte att det var bra… Det här med toxic persons är ju lite otäckt men det bästa sättet att skydda sig mot dessa är att själv (Försöka i alla fall) vara en ”non toxic” person… enkelt, logiskt och faktiskt riktigt smart!! 🙂

Och om just DU känner dig oerhört träffad av detta och således blir arg på mig och tänker skriva eller / och ringa och skälla på mig… GÖR inte det.. Spar din energi och gå istället in i badrummet och kolla dig i spegeln och fundera över VARFÖR du tror att detta handlar just om DIG!

Bra tips va?

IMG_6679

Veckans slarviga och oklädda pyjamasoutfit..

Lika lat, ledig och anti-mode som jag känner mig mest hela tiden numera..

(Jag har blivit lat! På alla fronter.. jag måste sjäärpa mig asså)

Och på tal om lat och trött.. nu har jag missat kl 22 gränsen igen!

Dålig vana, men jag kände att bloggen bara måste få lite uppmärksamhet. Men nu hoppar jag i säng! Kram å godnajt..

😀

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.