Fredagspepp eller FredagsDEPP?

Fredagspepp eller FredagsDEPP

Fredagspepp eller FredagsDEPP? Ja, det beror på hur man ser det..
Veckan har varit tung som fasn på tusen olika sätt, men å andra sidan så är det ju faktiskt fredag idag.

Jag har kollat klart alla avsnitt av Narcos och det är trist, men å andra sidan så har jag halva den här spännande boken kvar som handlar om ungefär samma sak som Narcos: Knark, politik och Colombia fast med andra personer och nutid.

Vad mer är depp eller pepp då? Ja, Bastians cykel har blivit stulen i veckan och Jimpas cykel blev stulen för tre veckor sedan, men å andra sidan så har ju jag och Viggo kvar våra cyklar! Femtio procent av familjens cykelbestånd har alltså försvunnit på kort tid.

Alltså är jag således jävligt förbannad på tjuvar och allmänt pack som inte kan skilja på mitt och ditt, fast å andra sidan så vill jag tro att de flesta människor i ett civiliserat samhälle faktiskt KAN det!

Å dessutom har jag ONT som fasn i munnen efter ytterligare ett besök hos tandläkaren idag, fast å andra sidan så är jag ju glad över att tänderna mest troligt kommer att stanna kvar i min mun.

Å ena sidan så är jag deppig för att min huvudvärk inte vill ge med sig, men å andra sidan så är jag väldigt glad över att det fanns både ipren och alvedon hemma.

Ja Ni ser.. hur jävligt det än är så går det trots allt att hitta andra perspektiv bara man anstränger sig.

Men ärligt talat… oss emellan… Fy fabian så less jag är på SKIT som bara händer! Men å andra sidan.. vilken TUR att jag kan beklaga mig i massor i min egen blogg och därmed kan må lite bättre sen bara därför 🙂

Nåväl, nu känns det lite bättre. Tack för att just du orkade ta del av min klagan. Ha en skön fredag allihop!

4 kommentarer

 1. grandmother

  Idag har du vaknat till en dag som erbjuder oändliga möjligheter till positiva saker. Dagen ligger alldeles tom och blank framför dig, bara att fylla med fina saker. Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Du har så himla rätt och precis så blev det faktiskt 🙂
   Ett oskrivet blad imorse blev en toppendag på RIKTIGT 🙂

   Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Åh!!! Nu blev jag ju JÄTTEGLAD 😀
   Tack för tipset! Den måste man ju skynda sig att köa på när den dyker upp..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.