För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa…

För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa...

För exakt tolv år sedan låg jag i en soffa och försökte läsa Maj-Gull Axelssons ”Aprilhäxan”. Vid var tionde sida fick jag en värk och hade av förklarliga skäl ganska svårt att koncentrera mig.. Om bara några timmar är det tolv år sedan som jag blev mamma till den här fantastiska killen och varje dag med honom är de bästa dagarna. Han har så mycket positiv energi och visst är jag kanske lite partisk (men bara lite..) men det kan inte hjälpas: Han ÄR speciell, han är underbar och han är MIN!

Imorgon blir han alltså tolv år, men först på Fredag får jag träffa honom igen.. men då blire firande Deluxe alltså 🙂

Jag längtar!! Grattis till en av världens bästa killar … tack för att just DU förgyller mitt liv!
<3

5 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Han hälsar tillbaks 🙂 äntligen har jag fått hem grabbarna också! Kram

  1. Pingback: En e-lack pumpa | Helena e-lack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.