Att hinna ha tråkigt..

…är förbaske mig en LYX när man är mitt i livet!

Jag kan inte minnas sist jag hade ”tråkigt” om man liknar det vid att ”inte ha nåt att göra” som man ibland hade när man var liten. Enligt en klok person som heter Alfons Åberg ”så kan man inte alltid ha roligt för då märker man inte att man har roligt så därför måste man också ha tråkigt ibland”

Ja, mer klockrent än så blir det ju inte…

Jag tycker nästan lite synd om ungar som aldrig tillåts ha ”tråkigt”

IMG_9951

”Om man har tråkigt i sitt eget rum så kan man alltid spana vad som finns i brorsans rum”

Klokskap enligt Lille B

😀

En annan kul kille är Jonas! Han driver Umeås ekobutik som ligger nere vid ”nya” vasaplan. I ett gult trähus alldeles bredvid norrlandsoperan håller han till i sin fantastiska butik som är av det ovanligare slaget. En unik butik där de mesta har handskrivna prislappar och där man kan hitta allt möjligt roligt som får en att må bättre och bli lite piggare i sitt liv, Dessutom så får man med sig väldigt mycket positiv energi när man går därifrån eftersom han bjuder på massor av den varan… Helt Gratis! 🙂

Han är glad, trevlig och engagerad. Det är en väldigt personlig butik och man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Om man vill prata alternativa metoder och hälsa så vet han ju en hel del. Till exempel… hur man bör äta beroende på vilken blodgrupp man har etc. Jättespännande faktiskt.. Den här butiken är helt klart värd ett par besök i månaden. Dessutom så är det väl den enda fördelen med att det är kaos i samband med vasaplans ombyggnation… att fler kommer att upptäcka den här butiken.

Jag handlar 90 % av mina hälsoprylar hos honom och dessutom så säljer han diskborstar i trä, ekovänliga disk och rengöringsmedel, spännande matvaror och diverse annat bra å ha!

IMG_9969

Någon som testat att dricka ”kombucha” förresten?

Om inte: DO iT! Supergott och nyttigt 🙂

IMG_9970

Är du intresserad av kost & hälsa så ta en titt här inne för lite inspiration!

🙂

Ja, när man är vuxen och lever livet i (ibland för snabbt) tempo så gäller det att hålla i sin hälsa med alla medel! Att vara medveten om allt som påverkar vår fysiska och psykiska balans och leva efter det.

Jag strävar inte efter en perfekt hälsa, men jag gör det jag kan för att må bra på alla plan. Jag fuskar med mat och dryck ibland och även det ingår ju faktiskt i att ha en ”god hälsa” haha.. eller hur? Jag vill må bra fysiskt och psykiskt och mycket av det handlar ju om vad vi äter… eller INTE äter..

Ha en härlig helg allihopa! Jag ska i alla fall roa mig med att kuta på krogen med ett gäng fina människor! Jag kommer att inta ett par glas med vitt bubbelvin och kanske kommer jag att äta skräpmat inatt och mest troligt kommer jag att ha sovmorgon imorgon och även om jag naggar lite på den fysiska hälsan så kommer det närmaste dygnet att göra susen för den psykiska hälsan…

Allt handlar om balans!!

Vi ses!

🙂

En kommentar

  1. mamma Marie

    Lustigt att du tar upp detta, visste inte att han heter Jonas. Var in i går, dödstrött efter jobbet för att köpa epsomsalt. Det första han säger är: Vill du smaka en bit torkad mango? Man är ju inte van vid att alltid bli vänligt och glatt bemött, han malde dessutom lite av en tistelört till mej, jag gick därifrån med ett leende på läpparna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.