Nygammal shopping..

Jag är inte världsbäst på att shoppa av så enkla anledningar att jag inte tycker att det är så kul numera och för att jag sällan behöver eller vill ha något!

Men under den senaste tiden så har jag ändå lyckats göra några inköp som jag är mer än nöjd med och eftersom jag gillar att skryta över fantastiska fynd så ämnar jag alltså att göra det nu haha…

Det bästa fyndet är mina nya (fast gamla) sandaletter från miu miu. Sommarens bästa vintage-fynd alla kategorier:

IMG_0788

Italienska sandaler i läder med turkosa stenar. Supersöta och jättesköna! I Love them..

300:-

heart

IMG_0792

Sprillans nya sängkläder till mig & Jimpa! Reafynd på hemtex.

2 gånger 129:- = 258 spänn! Som hittat 🙂

IMG_0791

Halva läderbandet till favoritklockan gick av så jag köpte ett nytt på stjärnurmakarna för 200:-

IMG_0789

Och så det bästa fyndet enligt lille B: En finfin tygpåse från ikea 49:- och en mjuk hulken-docka för 97:- från Game stop på Avion. Tygpåsen var ju egentligen tänkt till MIG, men näe… det gick inte! Bastian tog över den direkt haha…

Och egentligen så ville jag köpa det här påslakan setet till Viggo idag också:

(bild lånad från ikea.com)

Bildresultat för stunsig ikea påslakan

Men tyvärr var exakt den här som jag ville ha SLUT! Snopet värre..

Nåväl, man kan inte alltid få allt och jag är mer än nöjd med senaste tidens shopping. Jag har allt jag behöver (och mer därtill) och jag tror att det är bra att man inte alltid köper precis allt sprillans nytt och jag måste säga att det är en helt fantastisk grej att nästan alla butiker börjat ta betalt för sina plastpåsar nu. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och konsumerar man en aning mer medvetet än att bara tokhandla sånt man inte behöver så bidrar man väl i alla fall med något litet till den här trötta stackars planeten. Jag läste någonstans att det kommer att bli mer plast än fisk i haven framöver om vi fortsätter att förstöra i den takt vi gör och det är skrämmande tycker jag.

Något att tänka på och begrunda i detta slit och släng samhälle.. Men åkej, nu hade jag inte så mycket annat att förtälja så nu ska jag säga Godnajt! Ska hoppa i säng och läsa ny bok.

PS: Läckbergs ”Häxan” var såklart superbra 🙂

Vi ses och hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.