Äntligen gick det att hitta Adidas Samoa utan…

Äntligen gick det att hitta Adidas Samoa utan...

Äntligen gick det att hitta Adidas Samoa utan krångel och strul med tull och avgifter.

Förut har jag beställt via USA och England men för tillfället går det att hitta Samoa i Sverige.

Jag var dock tveksam till mönstret och jag avskyr ju som bekant djurmönstrat av alla slag: Zebra och tiger-randigt, leopardfläckigt och så… orm-mönstrat. Men just vad gäller skorna så får jag snällt tänka om helt enkelt.

Jimmie sa JA till skorna så då gör jag väl också det helt enkelt 😀

Visst, jag vet att vi är lite töntiga som har likadana skor men nog är det väl lite gulligt ändå?
Så länge man inte börjar klä sig i likadana träningsoveraller så kommer man väl undan med det.. eller..?!

Och en annan grej: Jag har sökt efter helt svarta sneakers med svarta sulor utan synliga logotyper och det verkar inte finnas någonstans! Så nu ger jag upp och nöjer mig med de här ett tag. Tills de faller sönder i vanlig ordning.
Det brukar hålla lite mer än ett år.. hoppas de här också gör det!

Ha en skön helg alla som läser.. jag ska ha en snejk-weekend i mina nya snikers haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.