Fyndskryt

Fyndskryt

Fyndskryt!!
Haha.. varning för skryt alltså 😉

Idag har jag för 5 hundra riksdaler handlat 3 par jeans (varav ett par sprillans nya) och en hoodie med en JÄTTESTOR huva (som jag för övrigt hittade på bikbok av alla ställen.. något otippat för en tant i min ålder)

Faktiskt ganska kul för en sån tråkig typ som jag själv som jämt tycker att ”allt är fult” på nästan alla affärer och som helst går omkring i samma likadana kläder dag ut och dag in.. haha..

Klädautist? Javisst.. det är både billigt och bekvämt att vara det faktiskt.

Men en liten fråga till nån som kan det här med mode: NÄR blir vi av med leopardfläckiga plagg?? Det har ju märkligt nog varit ”på modet” i typ fem år på raken nu och ändå är det så sjukt fult och varje gång jag ser ett sånt plagg (typ femton gånger om dagen, minst..) så tror jag nästan att det är en komplott. Mot mig.. På riktigt alltså. Så jag hoppas verkligen att det försvinner snart för då kommer jag att bli en bättre människa direkt och inte behöva gå omkring och tänka så e-lacka tankar haha…

Jag kan inte förstå varför detta motbjudande ”mönster” är så populärt? Galet fult på både vuxen och barn.

I alla fall, nu har jag både fått skryta OCH gnälla.. Tjohoo vilken toppenkväll! Ha det så bra! Vi ses å vi hörs!

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Skönt att höra att det finns fler.. ett tag såg jag detta mönster på nästan ALLA jag såg av kvinnligt kön (till och med bebisar ) och då blev det nästan en fixar idé att börja räkna haha..
      Jag kanske borde söka hjälp? ! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.