Surströmming &Tequila..

..brr.. vilken läskig kombination va? 😀

Men jag tänkte att jag skulle gå all-in eftersom jag varit alldeles ensam i exakt 24 timmar mellan lördag och söndag. Ingen man, inga barn och inte ens några dammråttor som gjorde anspråk på min tid. Detta fenomen inträffar en eller två gånger per år och då vill man ju liksom GÖRA nåt.. som inte har med barn, man eller dammråttor att göra. Alltså inget ”vardagsaktigt”

Så det fick helt enkelt bli surströmming och tequila igår. Dock inte samtidigt haha..

Det var i alla fall en supertrevlig kväll och jag motstod en impuls att hänga vidare på krogen så jag var hemma redan vid halv-ett inatt. Sedan har jag fördrivit dagen idag med att lyssna på den ovanliga tystnaden, legat på yogamattan, gjort en hårinpackning samt läst halva ”Vi mot er” (Fredrik Backmans nya bok och fortsättningen på ”Björnstad”)

Ja, det var väl superintressant att veta exakt hur jag har fördrivit mitt senaste dygn? Jag är bara så himla glad över att jag har mått bra idag och inte ens märkt av sviterna över att ha druckit alkohol igår. För det senaste året så har jag mått pyton efter två-tre glas vin eller två-tre öl på krogen och jag har tvingats ligga i sängen dagen efter och bara må illa. Fy fabian alltså. Och Nej, det är inte värt det. Alkohol är ett jädra gift och ju bättre kroppen mår, desto sämre mår jag av alkohol dagen efter. Kroppen VILL inte bli förgiftad helt enkelt men ett glas bubbel, en folköl och en liiiten tequila fördelade på ca 5 timmar funkade tydligen.

Min kropp har talat om massor för mig och jag gör mitt bästa för att lyssna på den. Den är trots allt min absolut bästa vän så jag vill verkligen respektera den och just nu är vi för tillfället ”in a very good place” jag och min välfungerande lilla kropp 🙂

I alla fall, nu börjar familjemedlemmarna ramla in här en efter en så nu är lugnet över för denna gång men jag är absolut fulltankad av good energy så nu står jag ut med ALLT… Till och med Greta Gris!! Haha..

IMG_1064

Lagom outfit för Surströmming & Tequila

Nya brallor (H&Ms herravdelning 299:-)

Gammal polotröja ca 15 år

Prasseljackan som jag köpte för 20 spänn för två år sen, mycket flitigt använd!

Samt mina nya adidas samoa inköpta i somras!

heart

😉

I alla fall, kul att se att Ni läser min blogg ännu fast jag blir mer och mer osynlig. Jag uppskattar det verkligen!

Ha det bra och kram till alla som behöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.