Alltid sist på bollen..

Haha… jaa.. De e jag de 😀

Idag fick jag av en slump veta att det här med Olaplex faktiskt ÄR kompatibelt med balsammetoden. Alltså tänker jag testa. Lite fåfäng kan man väl få vara då och då?! Alla ba: ”Vaah? Harunte testat olaplex ännu??”  NÄEJ! Det har jag faktiskt inte. Men nu ska jag ju göra det! (Återkommer med resultatrapport vid senare tillfälle)

Och sen då? Joo.. det var ju det här med swish också. Det har jag ganska nyligt skaffat mig efter att fått skämmas varje gång jag INTE har haft en femma lös och velat köpa mig en kaffe på en innebandymatch eller dylik aktivitet. *Suck*

-”Vaah?? Harunte swish??” säger somliga och tittar i det närmast anklagande på mig som det ufo jag faktisk är. Ja, men NU har jag det faktiskt! HA!!! Där fick Ni… nu kan jag slösa mina egna tior och femmor… och köpa saker på blocket från kufiska privatpersoner.

Å mer då? Jaa… det är egentligen massor det: Jag har INTE sett Game of thrones, jag har aldrig jagat pokemons, jag har aldrig skaffat facebook, jag/vi äger ingen surfplatta (ännu), jag har aldrig sett idol, biggest looser, bonde söker fru, hollywoodfruar eller något liknande tv-program av märklig karaktär..

Inte heller vill jag ha bord och bänkar hemma av marmor med stålben eller kopparfärgade lampor (förlåt… roséguld heter det visst)

Jag dricker inte mitt kaffe i svindyra porslinskoppar. Jag inreder inte heller mina barns rum för tusen och åter tusentals kronor varje årstid när trenderna ändras och jag går inte heller klädd i träningstajts med en Michael Kors väska på armen. (Otroligt konstig kombination btw)  Jag vill inte heller återuppleva varken 80 eller 90 tals modet ever again… Och.. Jaa, jag är verkligen en supertråkig person och sist på ta mig tusan ALLT! Fast jag vill ju vara sist… eller rättare sagt: Jag vill inte ens vara med!

 

Härregu alltså… jag förstår ju att jag är hopplöst efter på alla sätt och vis. Och ibland lider jag av det också. Litegrann… men bara de gånger när jag liksom inte har något att bidra i en diskussion som handlar om deltagare i dokusåpor. Då lider jag lite.. på grund av att det verkar vara så mördande tråkigt!

Sådana gånger har jag sån lust att säga knäppa saker som: ”Men vet Ni… jag har skaffat swish nu!! Vilken grej liksom… å inte nog med det.. till helgen ska jag testa Olaplex i mitt hår”

Ja. Fy fan.. jag inser ju att jag är lika dryg som yes diskmedel ikväll. Men vet Ni.. att det gör inget. Jag säger som en kompis till mig sa en gång om det här med tv-tittande och skräp som serveras dygnet runt i dumburken: ”Jag har väl int skaffat barn för att di ska sitta framför en tv hela dagarna”  (Skall läsas på klingande finlandssvenska för bästa effekt) och jäklar så rätt h*n har i det!

Annars är det lugna puckar hemma hos oss. Jag ska ta mina kids och sticka iväg över helgen på en liten härlig minisemester. Pappan har liks jobbarhelg så då passar vi på att åka bort.

Ha det superbra alla som läser här. Vi ses & hörs!

Kram

heart

IMG_9224

”Ja ba å då ba å sen ba…”

*trött å så jefla tråkig!*

Godnajt!

 

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  I ha int swish…å i ha int tänkt skaffa he heller ???? Jag tillhör för tillfället skaran ”vågavägraswish”, fast jag har andra saker som du inte har…FB till exempel…:) See you tomorrow!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Haha.. jaa.. de e bra 😀
   Vi får avhandla ”för å emot” sen.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.