Sö(m)ndagen..

Söndagen bara försvann igår. Det var mörkt när jag vaknade på morgonen så jag somnade om och sen var det mörkt igen när jag vaknade och då hade nästan hela dagen gått så jag gick och la mig ännu en gång och vips så var det måndag liksom. Så himla snopet. Haha.. jag som hade flera saker på min ”to-do-list” igår…

Men det var nog välbehövligt att sova för jag och Jimpa var ute på kroghäng en stund i Lördags. Det var riktigt kul och jag träffade en long lost friend ute som jag inte sett på år och dag. H*n var sig precis lik.. lika glad, härlig och sprallig som förr och med en ny kärlek vid sin sida. Superkul alltså!

Sedan sprang jag på en annan person som (tyvärr) också var sig lik efter sisådär 20 år. H*n sa en massa taskiga saker till både mig och min man för att sedan dricka upp MIN öl innan h*n traskade vidare… Ja positiv förändring är ju inte något som passar alla och det får man acceptera helt enkelt.

Nåväl, det var en på det stora hela en rolig helg. Det var ju halloweenhelg och då får man faktiskt vara lite sklettig tycker jag:

IMG_1293Mina senaste fynd:

Nudie jeans ”thin finn” som jag fyndat sjukt billigt på D&Ds herravdelning (299:-)

och min sklettiga tröja som jag hittade för en femtilapp på nå loppis!

🙂

IMG_1278

Tillfällen till lockar i håret är alltid kul.. Men det tar så TID att göra det på sig själv så det är inte så ofta jag orkar vara lockig..

Ja, det var nog det mest spännande som hänt hos mig under den senaste veckan förutom att jag fick ett mail från mobiltelefonverkstaden att de ska försöka väcka liv i min döda telefon. Jag håller tummarna att de lyckas och att det inte kommer att kosta alltför mycket. Men en vecka utan den smarta telefon har precis som jag trodde varit mycket bra för mig.

Jag har ringsignalen ”stilla natt” på telefonen jag använder nu och det inbjuder ju till lugn och ro… och snart så är det ju ändå jul haha…

Ha det så bra alla som (fortfarande) läser här… Jag vet att jag har blivit riktigt blogg-tråkig, men det kan inte hjälpas. Men endera dagen blir jag återigen blogg-bråkig!

😀

Tills dess:

*kram*

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.