En av årets hittills längsta dagar

En av årets hittills längsta dagar

En av årets hittills längsta dagar?
Ja, så känns det.. kanske också en av de gråaste dagar jag upplevt på länge.

Men det är ändå lite passande för hur jag känner mig för tillfället. I torsdags fick jag ett av de mest obehagliga telefonsamtal jag någonsin fått i mitt liv och det har medfört att jag inte riktigt är mig själv just nu.

Jag kastar mig själv mellan hopp och förtvivlan och jag har inte hittat rätt sätt än, hur jag ska kunna tackla den här hemska situationen som min familj hamnat i.

Jag vill skrika och gråta och slita mitt hår, samtidigt som jag ändå vill klara av det och försöka vara som ”vanligt”. Framförallt för mina barns skull. Men det är så svårt när ovälkomna tankar tränger sig på.. speciellt när jag ska sova.

Jag som vanligtvis älskar att sova vågar inte riktigt blunda och släppa taget just nu.. det känns som att jag måste vara vaken hela tiden så att inget ont kan hända dem jag älskar.. (kontrollbehovet slog mig så hårt idag så jag nästan tappade andan, men även det ska jag bekämpa så gott jag kan)

Om jag somnar kan vad som helst hända.. En helt befängd tanke, jag vet ju det. Men imorgon är det måndag. Min favoritdag på hela veckan 🙂 ny energi, ny vecka, nya tag och förhoppningsvis en förnyad känsla och nytt hopp om att mardrömmen vi hamnat i ska ”gå över” snabbt denna gång!

Sov gott alla! Jag ska också försöka.. kram

6 kommentarer

  1. Anders

    Vad trist att du hamnat i en hemsk situation, men jag håller trots allt tummarna för att det ordnar sig till det bästa för dig och din familj.

    Lycka till!
    //Anders

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Men nej…vad händer!!! Hoppas på snabb lösning så du slipper en massa grubblerier, finns ju inget värre än då man fastnar i att vrida och vända på saker och situationer, men man ser ingen väg som känns rätt. Fast känner jag dig så kommer du ändå att finna en lösning. //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej.. Jo, nu är det jobbigt igen.. yttre påverkan kan man kalla det 🙁
      Nu gäller det att försöka hålla sig stabil.. men det är inte alltid så lätt när det handlar om ens egen familj..

      Ska berätta när vi ses. Tack Maria.. <3 kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Mina värsta år under mitt liv hittills är året 1997 och 2011 och 2016 så nu hade jag räknat me en period av harmoni… fast inget blir ju någonsin som man tänkt sig. På gott och ont .. kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.