It’s over..

..eller ja, nästan i alla fall! Julen alltså.

Nu har jag ätit julmat i två dagar och kanske blir det en tredje gång imorgon så jo, nog får det gärna bli ”vanliga” dagar igen. Julen gick stillsamt förbi och hade det inte varit för lille B så hade vi förmodligen skippat julen helt och hållet och käkat tacos på julaftons kväll 😀

Men nu styrde han ju upp det så bra så det blev en lagom jul ändå. Men nästa år blir det kanske att göra slag i saken på riktigt och ordna en längre resa som sträcker sig över både jul och nyår. Vi pratar ofta om det, men det blir liksom ändå att vi drar iväg till solen strax före eller efter jul.

Nu har i alla fall brännan börjat blekna så smått, men känslan sitter fortfarande i. Jag ler inombords varje dag numera och känner faktiskt att mina batterier är hyfsat fulladdade.

Jag är betydligt lugnare både inuti och utanpå och min priolista har krympt med ungefär 90 %.  Jag känner inga (orimliga) krav på mig själv som jag ändå inte kan leva upp till och jag har slutat att försöka påverka alla de där omöjliga sakerna.

Numera lutar jag mig tillbaks och betraktar saker utifrån på ett helt annat sätt än vad jag tidigare varit van vid. Ibland tar det tid för en del tankar och funderingar att landa, men när de väl gjort det så får de snabbare rötter och kan växa till något betydligt mer hållbart i mitt inre än vad jag haft tidigare erfarenhet av.

Åh härregu så himla flummigt va?  *skrattar* Jo, jag vet det! Men JAG vet ju vad jag menar och det är ju huvudsaken med tanke på att den här bloggen funkar som en märklig slags dagbok där det passar utmärkt att lämna av både små och stora tankar för att slutligen gå vidare mot nya filosofiska mål!

heart

I övrigt så går tillvaron lite på halvfart. Jimmie är krasslig och hänger i soffan, jag jobbar dag i veckan och kidsen har till 95% jullov. Vi mår alla så bra som det går här hemma. Det känns bra.

Nu väntar vi in den stora fjortisdagen då min älskade tonårspojke tar nästa steg och blir FJORTIS  😀  (Fast så ska man väl egentligen inte säga va?!) haha.. Jag kan inte fatta att han blir myndig om fyra år. Det är ju helt orimligt! Nåväl, jag tröstar mig med att det är en ny bebis på ingång i familjen på annat håll så jag antar att man ändå kommer att få sin beskärda del av det jag själv gjort bort, men ändå saknar ibland *Var tog mina bebisar vägen?*

Nåväl, nu ska jag göra mig klar för soffhäng och sällskapsresan och på tal om sällskapsresan så får jag väl lov att visa lite bilder på min egen sällskapsresa:

IMG_3389

Lillebror & Storebror såklart på samma lag i vattenpolo!

IMG_3395

Jag vill som vanligt INTE va me *Avskyr bollsport i alla former* haha..

IMG_3429

Brottningsmatch i Maspalomas. Den lille vann. Såklart..

IMG_3451

Maspalomasöknen är något utöver det vanliga (och Nej, jag menar INTE nakenstranden haha…)

Sanden är varm, på gränsen till FÖR varmt och mjukare sand har jag nog aldrig satt mina fötter i tidigare!  Mysigt som tusan..

IMG_3509

En vecka går som vanligt alltför snabbt när man har det gött i solen..

🙁

IMG_3512

På Las Palmas airport finns ett stort hajgap till någons stora förtjusning!

😀

Men nu blire Lasse Åberg och sällskapsresan!!

Adios!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.