Sist det begav sig på krogsväng var i…

Sist det begav sig på krogsväng var i...

Sist det begav sig på krogsväng var i Stockholm i oktober och jag trodde helt seriöst att jag var 25 år i dagarna tre.. haha..

Men ikväll befinner jag mig i Umeå och får nog behärska mig lite. Jag vet inte ens var vi ska och vad vi ska göra, men det får nog börja med MAT för jag är hungrig 😉 jag och Jimmie är barnlediga för ovanlighetens skull.

I alla fall. Jag tänkte visa min outfit ikväll och berätta att min svarta polotröja är nästan tjugo år gammal. Jag köpte den på vero moda för en femtilapp år 1999 inför millenieskiftet om jag inte minns fel och resåren i kragen är numera helt trasig. Men fasn.. den är sjukt snygg ännu och har en perfekt längd på ärmarna. Brallor kommer från HMs Herravdelning (minsta storleken) och skorna är ett par ”airstep 98” som jag köpt helt nya på Tradera för under 400 Spänn (Galet fynd)!
Mina handledsvärmare med svarta pärlor har en gammal tant i Grönfjäll stickat och INGEN i hela världen har så coola värmare som jag har.. jag älskar dem och de tog förmodligen många timmar att knåpa ihop!

Jag kom på att jag borde lägga lite mer tid och energi på ett och annat ytligt inlägg här i bloggen eftersom det är det folk gillar 😀

Ps: har någon Umebo något roligt tips på var man ska gå ut och roa sig på en lördag? Let me know please! 😀

2 kommentarer

 1. Inger

  Så du som varit så anti facebook och instagram har skaffat dig ett instakonto.. För att snoka på andra då eller? 😉 😀
  Hoppas att du hade kul på krogen!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Jag är fortfarande väldigt mycket anti-fb!
   Men instagram kändes som en lämplig kompromiss när man har ett tonårsbarn som vill hänga där.

   Och snoka på andra är ju alltid kul 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.