Äntligen är det februari

Äntligen är det februari

Äntligen är det februari!! Jag börjar så smått vakna ur min vinterdvala och inser att hur jobbig Januari än var så minns jag knappt något alls och nu helt plötsligt så känns allt bara.. bättre! Lättare liksom.

Tycka och tro vad man vill om vissa saker, men just vad gäller hur vissa månader och tidpunkter på året påverkar mig negativt så vet jag i alla fall med största säkerhet att från och med NU.. så blir det bara bättre 🙂

Jag kämpar på för att hålla mig frisk på alla plan: fysiskt, psykiskt och andligt.. ibland är jag ju som bekant snabbare än Lucky Luke och har energi så det räcker till allt och lite till.. och vissa dagar så liksom bara vissnar jag och orken räcker knappt till att göra det mest vardagliga. Men som tur är så blir just ”neråtdagarna” mer sällsynta och jag inser att jag trots allt har bra vind i mina segel.

Jag har tack och lov mina nära och kära som burit mig under mina mörkaste och tyngsta dagar och för det kommer jag att vara evigt tacksam. Jag inser hur lyckligt lottad jag är och vilken kvalité jag har på det mesta som finns i mitt liv.

Och på tal om livet: ”Vi spenderar första halvan av våra liv genom att göra oss oersättliga och den andra halvan av livet behöver vi för att ersätta oss själva”

Shit alltså.. nu när jag är halvvägs i livet så behöver jag alltså återupptäcka mig själv. Kan det vara så? 🙂

Ja kanske.. men i alla fall.. redan Februari! Snart är det sommar. Håll UT! kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.