Nu är det liiite slitsamt

Nu är det liiite slitsamt

Nu är det liiite slitsamt.. Här på Silja Galaxy fortsätter 90-tals vågen med allt vad det innebär.. det vill säga: känslan av nattklubb lördagkväll trots att det faktiskt är söndag kring lunch haha..

I alla fall så har vi som vanligt haft det sjukt roligt. Våra små upptåg är alltid minnesvärda och Jimpa lyckas alltid hitta de knasigaste sällskapen att festa med haha.. dessutom blir han ju ALLTID föremål för både kvinnor och män som trånar och som vill ha en del av Jimmie-kakan haha.. Tur att jag inte är den svartsjuka typen 😀

Nåväl, som tur är så åker vi ju hem ikväll och efter tre dagar med fest och skoj så är det ändå härligt att komma hem.. längtar ju efter mitt inrutade vardagsliv och min mat och sovklocka. 🙂 och mina fina kids såklart..

Borta bra, men hemma bäst.. en vecka kvar att packa och ladda om för om en vecka blir det ju Grekland för mig och mina 3 killar <3

Hälsningar ganska trött (men jätteglad) Helena som gör sista rycket på partyresan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.