Ett år har gått sedan den här bilden togs

Ett år har gått sedan den här bilden togs

Ett år har gått sedan den här bilden togs..
Inte mycket har förändrats.. och just därför blir det så påtagligt hur tiden så skoningslöst springer ifrån oss alla.

I helgen så träffade jag till exempel min yngsta lillebror som snart ska bli pappa för första gången vilket innebär att jag ska bli faster. 🙂 så himla kul alltså.. men i alla fall: Jag packade ner några av mina sista bebisplagg till den lilla pojkbebisen som ska mogna i sisådär tre månader till.

Jag hittade bland annat ett par stickade byxor som min mormors moster knåpat ihop till mig när JAG fortfarande låg i min mammas mage och hon föddes liksom kring förra sekelskiftet (!?) Hur galet liksom? Över hundra år sedan..

I alla fall så slog det mig att jag inte kan spara på alla saker och klädesplagg som passerar i mitt liv.. det är ändå NU vi lever och alla de ögonblick som passerar i realtid är ändå de som betyder mest. Många är de saker och händelser som passerat genom livet och som nu bara benämns i termer som: ”För si och så många år sen….”

Etc..

I slutändan är det ändå våra handlingar som betyder mest och inte vilken av våra bebisar som bar vilket/vilka plagg som räknas.. men jag kan i alla fall konstatera att alla mina tre barn har burit samma plagg som jag själv gjorde för snart 45 år sedan vilket innebär att: ”visa saker var bättre förr”. 😀 i alla fall kvalité på barnkläder… Eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.