På väg hemåt

På väg hemåt

På väg hemåt.. någonstans i mitten av Sverige.

Vi har under de senaste veckorna kuskat runt med tåg, flyg, taxi, båt och lite andra intressanta färdsätt. 🙂

Men om några timmar är vi hemma på Sagovägen igen efter en härlig vecka i Grekland. Som vanligt så har vi träffat helt underbart roliga människor och återvänder till Umeå med bagaget fullt av Good Energy 🙂

Nästa vecka väntar lite halvjobbiga saker i form av svåra telefonsamtal, jobbiga möten, en st operation av trasig navel, oroligheter kring en kär person samt den vanliga vardagslogistiken som innebär hemsläpande av hundra liter apelsinjuice och diverse andra livsmedel.

Men… Nu har jag ju en semester både inuti och utanpå skinnet så nu kommer jag att fixa alla mina grejs hur jävla galant som helst 😀 Jag mår oförskämt bra, grabbarna är glada och hela familjen är nöjd.

Jag berättar mer en annan gång. Hoppas Ni också mår bra alla som fortfarande orkar läsa här. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.