Rätt tid på året att åka norrut

Rätt tid på året att åka norrut

Rätt tid på året att åka norrut.. helt klart så är ju midnattssolen något man bara måste uppleva 🙂 och trots att jag är barnafödd och halvt uppvuxen i Gällivare så är det ändå lika magiskt varje gång jag får uppleva det magnifika ljuset som sveper över norra Sverige den här tiden varje sommar.

Jag känner att något uråldrigt skymtar fram ur min själ varje gång jag befinner mig under solen kvälls och nattetid.. hur häftigt som helst och med tanke på att vi nordbor är inneslutna i mörker och kyla under stora delar av året så borde vi också inse hur mycket vi behöver det här ljuset..

Jag måste motstå inom impulserna att knalla omkring och vara vaken dygnet runt men se det går inte. Den tiden i livet är förbi sedan länge.

Men.. jag måste bara få sitta en lång stund och bara njuta av solen som silar ner mellan allt det gröna innan jag går i säng. Det gör att hela mitt väsen blir lite mjukare och det blir lite lättare att sova.

Såna här kvällar gör att man förstår hur fantastiskt det faktiskt är att vi finns.

Exakt här och nu… Både jag och Du.. <3

Kram å Godnajt

2 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Midnattssol är något helt magiskt och något man bara måste se på riktigt minst en gång i livet. 🙂

      Du skulle gilla det.. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.