Egentligen så har jag ju klädstopp eftersom…

Egentligen så har jag ju klädstopp eftersom...

Egentligen så har jag ju klädstopp eftersom jag har lite för mycket kläder som jag egentligen inte behöver..

Men så dök den här guldiga lilla kortärmade jackan upp på PMU en dag och ville bli min och tja, det var svårt att motstå så jag köpte den. 🙂 45 spänn kändes som en bra investering just i det här fallet haha.. brallorna är också ett secondhand fynd såklart och favoritskorna från L’dir är fortfarande trasiga, men så länge det inte syns alltför mycket så får de hänga med ett tag till!

I alla fall.. en outfit lagom för en fredagskväll på stan. Käkade middag på Pinchos med Jimmie och sen spanade vi runt på uteserveringarna ett tag för att sedan åka hem tidigt. Kände mig inte så upplagd för att beblanda mig bland alla leopardprickiga kläder som folk (mest kvinnor men numera även män) fortfarande envisas med att klä sig i.. (jag mår illa av det.. på RIKTIGT. Skojar inte)

Och tidig hemgång kändes lämplig, för att idag är det dags att testa träningsformen igen efter en vecka med baciller och virus så en liten öl fick räcka igår helt enkelt 😉

Annars då? Joo.. en vecka kvar av semestern. Känns helt okej. Nästa vecka kommer sista sommarbesöket hit för lite familjehäng och det ska bli skoj.

Tiden går som bekant snabbt när man har roligt.

Eller roligt… Ingen har ju roligt jämt liksom?! Men.. jag känner mig väldigt lugn och tillfreds. Nöjd är väl det ordet som passar bäst och som får sammanfatta sommaren hittills!

Hoppas Ni också har det bra 🙂

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag var tvärt sugen på stan igår, jag med, kan det bero på vädret vi hade? 🙂 Nå, jag besinnade mig, vet att det är nåt man kan få ångra dagen efter 😀 Och nu drar vi en sväng till Åsele, bara för att vi kan. Jag är hemma 2 veckor till, kanske du har tid för en snabbkaffe innan ert besök eller så stämmer vi av en annan dag och vecka? //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Och jag tänkte på dig när jag såg smultronlikören på insta. 😀 vi kanske skulle ha tagit en dejt? Nästa gång ringer jag o kollar om vi ska ta en spontanare på stan 🙂 det var dock skönt å fara hem tidigt. Har varit så trött under min sjukvecka!

      Klart vi hinner ta en fika 🙂 jag äsdämässar dig. <3. Kram

  2. Anders

    Vi som ogillar leopardmönster på kläder får väl starta en sammanslutning som heter något i stil med ”Vi som avskyr djurmönster på människor” 🙂 Nej, men med tanke på hur många kvinnor som tycks gilla djurmönstrat så får du nästan anses som unik som mår illa av leopardprickigt… Skönt att veta att vi är minst två som inte tycker om leopardmönstrade kläder 🙂

    Med det sagt så önskar jag dig och din familj en fortsatt skön sommar!
    //Anders

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Skönt att höra att det finns fler som genomskådat modeindustrins masspsykos 😀
      Haha.. ja, en anti-klubb kanske vore nåt?

      Hoppas allt är bra hos dig och att du har en fin sommar! Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack Maria 🙂 jag älskar mina små klädfynd som dyker upp på de mest oväntade ställen. <3 kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.