Hemester

Hemester

Hemester!! En hel vecka till…
Vilken grej liksom 🙂

Idag har vi badat i sjön och imorgon blir det havet.

Jag och min man och minstingen blir helt själva i några dagar till och sen dyker det upp lite familjemedlemmar norrifrån. Det blir nog himla roligt tror jag 😀

Faktum är att jag har varit rätt osocial under senaste tiden och det har ungefär tusen anledningar, men främst så är det väl att jag inte riktigt orkar med ”folk” på samma sätt som förr.

Jag är (tyvärr) allmänt grinig och misstänksam mot allt och alla och även om det kanske låter lite hemskt så har det varit lite skönt ändå. Jag orkar inte riktigt ”hålla masken” och ibland när det dyker upp gamla bekanta som ställer dumma och pinsamma frågor så går jag bara därifrån och eftersom det inte riktigt är så socialt accepterat att göra så, så blir det ju ibland lite konstiga situationer där jag (konstigt nog) blir den ”konstiga”

Ja.. jag vet inte riktigt, men jag tror att det beror på att jag klivit upp ett par steg ovanför nyfikenhet och skvaller och inte riktigt orkar med när jobbiga människor ska fråga mig om saker som hänt (eller inte hänt) under de senaste åtta åren… Alltså… Åren går och vi med dem tack och lov 🙂

Jag har under de senaste åren haft fullt upp med att uppfostra ett par superhjältar så min önskan är väl egentligen att ”folk” i allmänhet kunde sköta sina egna bizzniss och så kan jag fortsätta med mitt. Det vill säga: hänga med spajdörmän och resten av mitt crew! De är så jävla coola och det är egentligen det enda ”folk” behöver veta. Allt annat är oväsentligt!

PS: ”Hur mår du?” Är annars en ganska trevlig fråga som inte uppfattas som nyfiken eller irriterande. 😉

Ha det så skönt i (den efterlängtade värmen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.