Vilken dag

Vilken dag

Vilken dag!!
Inte nog med att jag har namnsdag idag.. jag blir dessutom en livs levande FASTER vilken sekund som helst. 😀

Wow liksom.. även om jag själv inte får uppleva miraklet av barnafödande fler gånger i mitt liv så får jag åtminstone min beskärda del av bebisar! Så härligt alltså.. jag längtar.. dock på avstånd, men ändå <3

I övrigt så är mitt eget liv inte så himla spännande annat än att jag har ett par nya adidas som egentligen är ganska fula, men de är så otroligt sköna så det gör inget!

Skjortan köpte jag i Norge (trots klädstopp, ajabaja) men det står så mycket roliga saker på den så näe, jag kunde INTE låta bli 😉

Ja, då vet Ni läget hos mig.. vi ses! Ha de!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Oj, jag har dålig koll på namnsdagarna, kollar ju knappt i almanackan (kan bero på att jag inte haft så många tider att passa dom senaste 3månaderna ;D), så då får jag säga grattis på namnsdagen, så här i slutet av dagen och hoppas du haft en bra dag 🙂 //Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Tackar 🙂 Jo jag är som helt vilse i almanackan jag me haha.. å idag äre första augusti. Helt galet! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.