Nice try..

Nice try

Nice try! Men näe…
Det blev int så bra bild som jag trodde att det skulle bli, men vi försökte i alla fall jag och Jimmie 😀

Flottningsrännan ute i Klabböle kändes äventyrlig som vanligt i all sin enkelhet och vi tillbringade en dag därute i helgen hela familjen.

Sommaren verkar ha dragit sin sista suck och nu börjar hösten smyga sig på mer och mer: Vantar på när man cyklar före klockan sju på morgonkvisten, tända ljus på kvällarna och ett större behov av sömn & mat. Ja då vet i alla fall JAG att det är årstidsväxling på G.

Men inte mig emot. Jag har massor med kul på ingång och almanackan är ovanligt fylld med roligheter: Jag ska bland annat till Gällivare snart för att hänga med min fina lilla mormor och även passa på att träffa ytterligare en ny bebis som gjort entré här på jorden och sen drar jag på tjejresa till Rhodos för att snabbt ladda om när jag landat hemma igen för att sticka iväg på 90-tals party i Stockholm. Men efter det måste det bli en total vilomånad och då går jag som vanligt i välbehövligt ide innan det är dags för ”Norways two finest men” att komma till Umeå och hänga med oss på Sagovägen 🙂 vår norska lilla fina familj som vi hittade typ 500 mil hemifrån <3 världens underbaraste män som jag absolut inte kan tänka mig ett liv utan!!

Egentligen så skulle jag vilja skriva lite oftare och lite mer om alla roliga grejs som jag gör och vad som händer i mitt liv för det är helt fantastiska saker jag gärna skulle vilja dela med hela världen, men faktum är att jag inte riktigt vågar göra det. Jag behöver verkligen tänka på både min och hela familjens integritet så numera blir det ju mest intetsägande babbel här i bloggen som kanske mest är kul för dem som känner mig. 😉

Men det är trots allt ganska allvarliga saker som kan hända i tillvaron om man hänger ut sitt liv för mycket till allmän beskådan.

Och det finns fortfarande dem som läser saker mellan raderna här och som sen skapar sina egna sanningar och ska jag vara ärlig så är jag fortfarande rädd för vad de människorna faktiskt kan göra mot mig.. OCH mot min familj..

Jag har lärt mig min läxa och kommer aldrig att utsätta mig för sådant igen:

”Ju mer folk vet om Dig, desto mer kan de skada Dig”

Truth of the day!

Men vi ses å hörs! 😀

2 kommentarer

 1. Det vet du

  Sluta då lägg dig i och snoka i andras liv så förbannat och lär dig sköta ditt egna liv. Så kanske du vågar lägga ut mer om dig och ditt liv. Du själv skapar det du är så förbannat rädd för, bete dig så har du inget att vara rädd för.

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Snoka som är så KUL 😀 hmm.. vad ska jag då hitta på om jag måste sluta med det?!

   Tack för input om beteende.. det var.. innehållsrikt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.