Första morgonen hemma i tystnad och mörker

Första morgonen hemma i tystnad och mörker

Första morgonen hemma i tystnad och mörker.

Semesterveckan på Rhodos var helt underbar och allt blått som jag upplevt dygnet runt där borta tog jag med mig som fluffiga känslor att bära inombords.

Förhoppningsvis räcker det hela hösten 🙂

Vi låg oftast och bara skvalpade i havet eftersom det var ca 30 grader varmt mest hela tiden.

Poolen badade vi inte alls i men den var rätt mysig att titta på under kvällstid..

Men nu verkar det vänta lite gråa och trista vyer när all nordisk höstprakt snart blåser ner från träden.. men det gör inget. Jag håller kvar det blåa tillståndet i mitt inre och fortsätter streta på i vardagen.

Det är i alla fall supermysigt att vara hemma hos mina tre killar igen. Som jag har längtat <3

Ha det fint trots regn & rusk! Kram

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Njae, men du drog nog med dig solen, för nu skiner den i alla fall på Västerslätt 😀 Lite tråkigt att löven måste blåsa ner, inte enbart för att det ger en massa jobb, då dom ska tas om hand, men det är ju så fina färger att dom borde få hänga kvar, Men men, inget att göra så mycket åt, om man inte sprayar träden med…trälim, kanske 😀 //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Jaa.. några veckor till me färg hoppas jag på <3
   Tur man bor i lägenhet å slipper kratta löv haha… 😀
   Hoppas ni får en fin helg allihopa! Kraam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.