För exakt tre år sen

För exakt tre år sen

För exakt tre år sen…
Så befann vi oss på varmare breddgrader. Helt galet vad som hunnit hända under de här tre åren alltså!

Den här bilden lyckades ju en ihärdig hotellfotograf plåta när jag vände ryggen till haha.. och eftersom kidsen var så fina tillsammans så var det ju bara att köpa bilden och se glad ut 🙂

Annars då? Jooo.. jag har uppnått mitt mål denna vecka och cyklat ungefär 5 mil sammanlagt i snö och motvind.
Det känns så jävla bra! Jag lyssnar på gamla avsnitt av ”Mammas nya kille” medans jag cyklar och ibland skrattar jag högt så de stackars cyklister som jag möter blir rädda och tror att jag är helgalen (vilket jag i och för sig ÄR, fast på ett kul sätt) haha…

Joo.. så äre! Ahapp.. å mer då? Jaoo.. imorrn blire akutbesök hos tandläkaren istället för sovmorgon eftersom en familjemedlem slagit ut en bit av en tand idag. Höjden av otur kan man säga.. men tack o lov för att vi ändå har något så bra som ”akuttandvård” här i vårt avlånga land.

Sen har jag nog inte så mycket mer att förtälja än att jag känner mig allmänt tillfreds. Mitt liv är mitt och jag mår så bra som jag KAN.. vissa dagar kämpar jag och vissa dagar glider jag bara fram i tillvaron.

Livet är lätt, livet är svårt, livet är här men det är alltid vårt!! <3

Sov gott! Kram & Godnajt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.