Telefonen som berättar vad jag gjorde förra…

Telefonen som berättar vad jag gjorde förra...

Telefonen som berättar vad jag gjorde förra året vid den här tiden…

Tyvärr blev det ju ingen resa för oss nu i december, men i januari ska vi dra söderut igen 🙂 Att få ha en resa att se fram emot gör jäkligt mycket för oss alla i familjen, för det har varit en lång och tung vinter hittills med mycket mörker.

Just nu befinner jag mig dock i Gällivare och det är tack och lov ”riktig” vinter här. Vitt och massor med snö.. få se om jag lyckas uppbåda nån form av julkänsla. Jag är en av de få som INTE har hängt upp nån stjärna eller ställt ljusstakar i mina fönster..

Av den enkla anledningen att jag är less på julen innan den ens börjat.

Julen är inte min högtid alls. Varken julmat eller julklappar tilltalar mig numera. Jag vill bara vara ledig, tända ljus och mysa i soffan med familjen 🙂 och så blir det faktiskt i år.

Jag har tagit semester över jul just för att göra.. INGENTING!! Så jävla fantastiskt <3

Sen siktar vi på Viggos 15års dag och resan till värmen… *Bye 2019 Hello 2020*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.