Julen är räddad

Julen är räddad

Julen är räddad!

I vanlig ordning så är det kidsen som styrt upp julprylarna hos oss. Skolpysslat pynt trängs med gamla ärvda grejer och vi har till och med några toarullar i granen i form av tomtar och ugglor. Hur coolt som helst 😀

Nu väntar en veckas ledighet och jag har växlat ner ordentligt. Faktiskt så struntar jag i det mesta och det känns så skönt.

November och December-dippen är på väg bort och julen blir som en slags final som mest handlar om att jag liksom vill göra bort det hela så att det nya decenniet kan få ta plats.

Jag vill komma vidare med allt vad det innebär. Och för varje år som jag lägger bakom mig så vill jag också se det nya året framför mig med optimism och en stor tro på att det mesta kan bli bättre. Så brukar det ju förvisso bli, men efter 2019 års mörker som tyvärr spridit sig för mycket både inom mig och runt mig så känns det som att årets tröskel är snäppet högre än vad den brukar vara..

Men det ska gå.. även om jag blivit tystare, tröttare och lite mindre energisk än vad jag vanligtvis är.

Men på andra sidan årsskiftet så väntar något helt annat.. det är jag så jävla säker på! 🙂

God jul till alla som fortfarande spanar in här. Hoppas Ni får en toppenjul! <3 vi ses och hörs! Kram på Er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.