Vällentajns dej

Alla hjärtans dag…

borde ju egentligen vara varje, varje, varje dag…

Om man har turen att få älska någon, som dessutom älskar en tillbaka så har man ju det ganska förspänt! Och de dagar då man kanske inte älskar så där hundraprocentigt, utan mest står ut med varandra så ska man ju minnas att det OCKSÅ ingår i att älska någon.

Att leva i tvåsamhet är inte alltid så jävla lätt, men om man gillar att umgås och gör det där lilla extra även utanför alla hjärtans dag och egentligen inte ens BRYR sig om alla hjärtans dag så tror jag att man har det närmaste ett så kallat ”perfekt” förhållande man kan komma.

Att få en sovmorgon, en kram i förbifarten, uppskattning i vardagen, någon som bryr sig om hur man mår varendaste dag och en gemenskap där man hjälper och tar hand om varandra.. Det är väl sann och äkta kärlek?

Allt sånt slår blommor, presenter och champagne en gång per år..

🙂

 

Romansar i solen på Avra Beach

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.