Ytligt shit

Ja, så här i Corona-tider när det mesta blir tungrott på ett eller annat sätt så gläds jag idag extremt mycket åt en helt ledig fredag. Jag har till och med ansträngt mig och omsorgsfullt målat mina relativt korta stackars små ögonfransar och säga vad man vill, men man BLIR gladare med lite svart på ögat  🙂

Att vara kvinna i ett utseendefixerat samhälle där evig ungom och skönhet hyllas är ju inte alltid så kul, men man får ju göra det lilla man kan och det som känns bra helt enkelt.

Personligen så är jag ganska lat när det kommer till smink och skönhetsvård och min oansenliga lilla sminkväska innehåller ungefär fem sminkprylar.

Min absoluta favorit är såklart mascara och jag väljer hellre bort allt det andra. Den gör underverk för vilka trötta ögon som helst och det går inte att vara utan.

Så idag tänkte jag faktiskt bara tipsa om min egen personliga sminkfavorit:

Jag älskar Kanebos mascaror som samtliga är 38 graders, vilket innebär att de kan tvättas bort med bara varmt vatten!! Perfekt för en lat typ som mig  🙂

När jag duschar på kvällen så kan jag liksom bara dra av mascaran från ögonfransarna eftersom färgen lagt sig runt varje hårstrå som små sovsäckar. Haha… sjukt praktiskt och mycket tidsbesparande. Så kan jag bara hoppa i säng direkt utan att behöva kleta runt med sminkborttagning och sånt jox.

Jag älskar det som inte är tillkrånglat och svårt och smink är ta mig fan en hel jäkla vetenskap som är skitsvår att förstå sig på!

Med mascara kan man fejka så att man ser pigg ut fast man är TRÖTT  😀

Well,  ha det bra och må alla jag älskar, tycker om och tolererar få en finfin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.