Lat och okoncentrerad!

Det är jag i ett nötskal det!

I takt med att dagarna räknas ner till semestern så blir jag bara mer och mer lat. Självklart blir alltid det viktigaste gjort, men jag känner mig så sjukt oinspirerad på alla plan.

Trött och gnällig är jag också, men det går liksom inte att göra nåt åt just nu. Det är bara att härda ut helt enkelt.

Jag har slarvat med både maten, sömnen och träningen under några få dagar och det räcker ju tyvärr för att jag ska tappa energi, så idag ska jag äta en långsam jättebrunch med mig själv och sen ska jag cykla till jobbet. Förhoppningsvis så räcker det för att få snurr på min dagliga fysiska energi så jag orkar fixa alla mina ”innan-semester-grejs” idag.

Egentligen vill jag bara ligga ute och läsa en bra bok, men jag får snällt vänta några dagar till. Högen med olästa böcker blir säkert bara bättre av att få mogna några fler dagar haha…

Jag ser i alla fall ljuset i tunneln  😀

Ha en fin dag oavsett du är ledig eller ej  🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.