Noll ansträngning..

När man bor supernära en sjö och bara behöver dra på sig en kjol och sticka ner fötterna i rosa flipflops och ta sig till sjön på mindre än två minuter så har man verkligen inget att klaga på.

Efter en väldigt annorlunda semester så höll jag idag nästan (men bara nästan) på att impulsköp en resa till Grekland för mig och mina kids med avresa på måndag. Dock så hejdade jag mig i sista sekunden för jag insåg att jag är liiite för feg för att resa som ensam vuxen med ansvar för två barn utanför Sveriges gränser..  Lefkas på måndag var ETT enda litet dramatiskt knapptryck bort, men näääejj!!

Jag väntar tills nästa tillfälle för utlandshäng när jag får med mig min man också för hans semester tog ju tyvärr slut häromdagen så jag nöjer mig med att hänga runt några dagar i den här stan istället.

Inte så spännande, men hyfsat behagligt!

Kyrkstugan vid Nydalasjön förresten.. Jag blev så himla glatt överraskad när jag såg att de serverar ett och annat veganskt fika plus att de erbjuder ett grisfritt alternativ i form av vegetariska varmkorvar. Stort plus på den alltså  🙂

Det innebär att vi inte  behöver släpa med oss massa eget fika som vi oftast behöver göra när vi är ute på sommarhäng. På kyrkstugan har de dessutom så billigt fika så man nästan skäms när man ska betala.

Supergulliga ungdomar som jobbar där är ju också trevligt såklart och ja, jag inser ju hur lyxigt det är att ha det så här väl förspänt nära mitt hem.

Jag behöver inte anstränga mig ett enda dugg och det kostar inte skjortan.

Så härligt!

 

På tal om grisfria korvar så måste jag ba visa en bild som dök upp i mitt flöde som jag liksom fastnade för eftersom den är så talande:

Jag älskar grisar!

Levande såklart  😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.