En enda liten sommar…

… får vi varje år. Sommaren känns som den kortaste och snabbaste årstiden och dagarna rinner som sand mellan fingrarna.

Den här sommaren har jag inte fått träffa alla dem jag ville träffa. Jag har inte heller fått göra allt det jag ville göra. Inte blev det några resor dit jag ville resa heller.

Men ändå blev det en härlig sommar  🙂

Annorlunda? Ja!!

Dålig? Nej!!

Sommaren har varit så bra som den kunnat vara och trots att det periodvis har varit småkallt och deppigt världsläge så har det inte påverkat mig.

Jag har äntligen fått vara med min man och vi har tagit igen all tid som vi missat under första halvan av 2020 då vi sällan sågs och levde i helt osynkade tidszoner.

Så nu tror jag att vi fixar resten av året lika galant. Batterierna är laddade med good Energy och allt annat är oviktigt.

Hoppas Ni mår bra och håller Er friska  😀

 

Vi hörs!

2 kommentarer

 1. Anders

  Jag håller med. Denna sommar har varit väldigt annorlunda ur många aspekter. Men helt OK trots allt! För en gångs skull har man haft en bra anledning att ägna sig åt kontemplation och vila i stället för att flänga runt som man brukar. Återhämtning och eftertanke borde den moderna människan ägna sig mer åt med tanke på hur dagens samhälle ser ut. Det skulle göra oss alla gott.

  Och välladdade batterier lär vi behöva extra mycket i år för pandemin är långt ifrån över. Vi laddar för det värsta och hoppas på det bästa, eller hur! Good power!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Precis!!
   Och många människor verkar ändå ha varit smarta nog att utnyttja tiden och ägnat sig åt eftertanke och ”självförbättringar” under 2020 hittills.
   I en tid som denna är det ju minst lika viktigt att prata om vad som håller oss friska och inte snöa in på det som gör oss sjuka!

   Yes! Nu laddar vi inför hösten 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.