Sista och första…

Sista dagen på min semester idag firas med sommarens första (!!?) vinglas!

Japp! Har inte druckit vin sedan 5e juni då jag partajade med mina fina kollegor 🙂

Förutom en liiiten, liten krogsväng i sommar så har jag faktiskt ”bara” druckit en å annan folköl i gott sällskap på balkongen.

Jag har varit ovanligt restriktiv med alkohol i sommar  eftersom jag försökt odla fram den bästa formen av mig själv.. Och faktiskt.. Ta mig tusan om jag inte lyckats riktigt bra! Egentligen så skulle jag vilja posta en bild på min rutiga mage, eller mina snygga, bulliga biceps.. Men naaej.. det gör jag bara inte eftersom jag numera försöker att hålla mig lite mer nertonad på nätet och supercool IRL  😀

Jag nöjer mig med att publicera en bild när jag vilar efter ett vidrigt (men härligt) träningspass som min PT skräddarsytt efter både min fysiska, psykiska och mentala förmåga.  Och tjaaa.. Att välta ett traktordäck framför mig i några hundra meter och sen kämpa vidare i en uppförsbacke är väl ungefär story of my Life så det var ju klart att jag fixade det 😀

3 gånger i veckan i sommar tillåme..

Och faktiskt.. Jag är fortfarande förundrad över att jag är i bättre form nu än vad jag nånsin var för typ tjugo år sen. Galet alltså.

Vissa saker var alltså INTE bättre förr haha..

Nåväl, nu börjar jag jobba om exakt fjorton timmar och jag konstaterar att finalen på semestern var helt över förväntan.

Jag är frisk, stark och kompetent.

Hoppas att Du också är det 🙂

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.