9 år…

…som gifta idag! Det betyder ”Linnebröllop” och det innebär också att vi varit gifta hälften av vår tid tillsammans 🙂

Hur coolt som helst och trots att November är den värsta och jobbigaste månaden på hela året så har jag i alla fall ett guldkorn i form av vår bröllopsdag.

Så idag har jag och Jimpa hängt hela dagen och det har varit så himla mysigt. Vi är inne i en vecka då vi knappt ses, men idag lyckades schemat tajma så vi fick nästan en hel dag tillsammans. Jag kom hem från jobbet tidigt imorse och han åkte iväg på jobbet efter middagen så idag har vi bara njutit av hemmatid med varandra.

Det märkliga är att när vi gifte oss så rådde totalt kaos i vår tillvaro och vårt liv tillsammans var som ett stormande hav, men nu.. Nio år senare så råder harmoni från golv till tak och det stormande havet har förvandlats till en trygg strand där vattnet kluckar behagligt i små fina vågor mot land. Jag är så otroligt tacksam för det och jag förundras varje dag över de förvandlingar som en människa och ibland en hel familj kan åstadkomma. Tillsammans!

Jimmie har alltid varit min lojala vapendragare i vått och torrt och han har gång på gång visat sig hundraprocentig som både make och far. En fantastisk pappa, inte bara till sina egna barn utan även till andra vilket gör att jag beundrar honom enormt mycket.

En dugligare man får man leta länge efter och tänk.. så praktiskt att han är just MIN man.. Hur coolt liksom 😀

Så jaa… nu har vi bestämt oss för att sikta på minst nio år till och just nu känns det jävligt rimligt! Vi har kul ihop och trots att vi är galet olika så har vi åtminstone samma livsåskådning och det verkar ju funka så vi fortsätter!

Grattis till oss!

”I absolutely love being weird with you”

😀

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.