Downsizar tillvaron..

…lite här och lite där.

Jag tycker ju att jag är skitbra på att rensa, slänga och skicka vidare kläder och prylar men ändå dyker det upp totalt onödiga saker hos oss emellanåt.

Förmodligen beror det bara på att det var ett tag sedan jag skickade iväg grejjer så nu är det dags igen. Det tar ju några dagar i anspråk och under tiden så står det ikeapåsar och kartonger i hallen till allas förtret… haha.. men Rom byggdes som bekant inte på en dag och numera behöver jag ju också tänka på att killarna blivit rätt stora också, så alla kläder och skor behöver då alltså minska i antal också för att allt ska få plats.

Vi lever trots allt 4 personer på 99 kvadrat, vilket i sig är ganska lagom och vad jag antar är en ganska ”normal” space för en familj i vår storlek, men ju mer jag tänker på allt som upptar plats i ”onödan” desto mer känner jag mig peppad på att stöka bort massor med saker, kläder och pryttlar.

Vi har för mycket av det mesta faktiskt och just nu märks det ganska mycket för jag blir ganska trött av att det är fullt i alla lådor och skåp och det blir svårt att organisera sig vilket man faktiskt behöver kunna göra för att må bra! Så nu jäklar ska det vintersäkras i alla mina hörn och när julen står för dörren så skall det vara TOMT nästan överallt  😀

Även julen blir (som vanligt) nedbantad. I år ska vi bara köpa en enda julklapp och den ska Bastian få eftersom han är minst och faktiskt önskar sig en specifik grej, men vi övriga i familjen ska inte köpa ett enda dugg till varandra utan vi fortsätter att spara pengar på vårat semesterkonto så att vi kan ge oss alla i familjen en riktigt jävla rolig resa då det blir bättre läge att åka iväg och semestra utomlands.

Det blir bättre flow i hela livet ju mer man bantar ner den fysiska omgivningen och nu skare ba boooort… lampor, serietidningar, jackor, sportutrustning, massor med gröna växter, krukor, leksaker, böcker, gardiner, sängkläder och allt jävla möjligt! Haha.. Fy fan vad peppad jag är.. Så till den milda grad att jag till och med är vaken trots att klockan är efter 22 och därmed en bra bit över min läggdags och jag har ju till och med lyckats få till ett helt nytt blogginlägg. Så.Jäkla.Nöjd!

”Spara på minnen istället för prylar”

Hare gött, nu är jag trött!

*Går o sover* Vi hörs!

 

2 kommentarer

 1. Knuuut

  Enig! Man får alt for mye «stuff» ettersom man blir eldre! Håpløst hvis man ikke klarer henge med å städa i dom underveis…
  Julen blir ingenting hos oss heller… Tronn vil skjerme faren sin fra *C så da blir det nok bare hans søster 🥰.
  Kjekkere med en kjekk ferie etter C eller noe man absolutt ikke behøver… spare spare 😎
  Du er en vis tjej 🤟🏻👏🏻👍🏻

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Jaa.. Å så sparar vi så att vi kan ses snart.. Vi åker till vilket land som helst sen, bara vi får va me Er ❤️ julen hade varit kul o fira med er också men vi får väl sikta på nästa jul 😀

   Hoppas det blir resläge snart… Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.