1a December..

Och jag har knappt hunnit andas idag. Började i alla fall dagen med att träffa Lisa. Alltid lika mysigt såklart.

Härregu va den människan ställer till med massor av good Energy varje gång vi ses. Jag är så jäkla glad för att just hon finns i mitt liv ❤️ vi har delat så mycket under många år nu.. Både stort och smått. Hon vet det mesta om mig, men gillar mig ändå haha..

En toppentjej helt enkelt!

Har varit superproduktiv annars mest hela dagen. Tänkte belöna mig med en pizza idag till middag och hämtade en vegetarisk sådan på Robertos som alla säger har ”Umeås godaste pizza”. När jag öppnade kartongen och möttes av burkchampinioner så nästan dog jag lite inombords. Alltså konsistensen.. *ryser” sjukt läbbigt och jag åt kanterna och tomaterna och fick slänga resten!

Trodde burksvamp var utrotat på pizzor sen åtminstone 20 år?! Alltså, vem äter ens sånt?

Min första å sista pizza på det haket tyvärr!

Nåja, ett lyxproblem får man ju säga haha.. Konstigt nog är jag fortfarande vaken trots att jag borde sovit för en timme sen, men jag har cyklat hem min nya cykel som stått i garaget på jobbet ett tag så ikväll är jag aningens speedad så jag tänkte att jag skriver lite i bloggen å varvar ner några meter.

Kolla förresten vilka fina hjärtan som någon ovetande bilist åstadkommit:

Love is all around , everywhere you look, love is all around”  //DJ Bobo

Alltså, hur fint?

🙂

Men nu ska jag hoppa i säng. Vi ses!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.